JO10-1 pakt titel in eerste klasse

4 februari 2018
Zaterdag 3 Februari om 09:30 was het eindelijk zover voor de JO10-1 van G.V.V.V. in de 1e klasse. Onze mannen mochten na de gewonnen wedstrijd tegen en naaste concurrent HDS JO10-1 aantreden op Sportpark Panhuis voor de kampioenswedstrijd tegen Hooglanderveen JO10-2.  
 
HDS JO10-1 stond 1 punt voor met een wedstrijd meer gespeeld, maar ook met een iets betere doelsaldo was  alleen de winst nodig om de mannen van JO10-1 tot najaarkampioen in de 1e klasse  te kronen. 
 
De spanning was voelbaar bij zowel de spelers, de staf als bij de supporters. Ondanks de spanning begonnen de mannen voortvarend aan de wedstrijd en diende de eerste grote kans zich aan  maar het schot werd gepareerd door de doelman van Hooglanderveen. We bleven goed voetballen en onze jongens kregen veel kansen maar er zat duidelijk spanning in de benen want de bal wilde er maar niet in. 
 
De tweede helft verliep niet veel anders, met de stand 0-0 bleef het toch heel spannend, ondanks dat wij een aantal kansen kregen wilde de bal er gewoonweg niet in!!  Ondanks dat wij de wedstrijd goed controleerden kreeg Hooglanderveen JO10-2 in de tweede helft een enorm kans, gelukkig pareerde goalie Dyon dit schot geweldig in de bovenhoek.
 
Alle jongens bleven vechten voor wat ze waard waren, en eindelijk viel de 1-0 en de bevrijdende 2-0. Na een dik verdiende overwinning was het kampioenschap een feit en het feestvreugde kon beginnen!! Dyon, Rayan, Cas, Ayman, Jerome, Jeff, Rayan, Jens en Jair vlogen elkaar in de armen om uit volle borst “KAMPIOENEN!!!” te zingen.
 
 
En om de dag compleet te maken mochten de mannen na de wedstrijd in de kantine een patatje eten en lekker wat drinken.
 
Het enthousiasme van de trainers Barend, Jimmy en Ruben is geweldig overgebracht naar het team en de mannen zijn super gemotiveerd om dit goede resultaat door te zetten in de hoofdklasse voorjaarscompetitie.
 
Bovenste rij (van links naar rechts): Jimmy Chan, Rayan Lahnine, Ruben Ravesloot, Cas Weppelman, Barend Koppelaar, Dyon Veenhof, Ayman el Fakiri, Rayan Akbili.
Onderste rij: Jair van Roosendaal, Jens van de Berg, Jerome Chan, Jeff Hoefnagel.