Keeperstrainer Lücke langer door bij G.V.V.V.

14 januari 2018
Keeperstrainer Danny Lücke (36) heeft zijn aflopende verbintenis met G.V.V.V. met één jaar verlengd, tot medio 2019. Daarmee blijft de trainersstaf geheel intact.
 
Lücke volgde in juni Albert van der Sleen op, die een aanbieding kreeg van eredivisieclub PSV voor het trainen van de jeugdkeepers op jeugdcomplex De Herdgang. In Lücke, voormalig doelman van Vitesse en Bennekom en oud-keeperstrainer in de jeugdopleiding van FC Utrecht, wist de technische leiding een waardige vervanger te vinden.
 
Budding: ‘Simpele optelsom’
Loek Budding, bestuurslid voetbaltechnische zaken. ‘We zijn blij dat we Danny een jaar langer hebben vastgelegd. Danny heeft het uitstekend naar zijn zin bij de club en zijn kennis en kunde wordt op waarde geschat door de drie keepers, de staf en de technische leiding. Een contractverlenging was om die reden een simpele optelsom.’
 
Trainersstaf intact
Met de contractverlenging van Lücke en de eerdere toezeggingen van hoofdtrainer Niek Oosterlee en diens assistenten Jan Diepeveen en Dennis van Meegdenburg (allen één jaar) blijft de trainersstaf geheel intact. G.V.V.V. heeft bovendien tot dusver zestien spelers vastgelegd.