Marbouh verruilt G.V.V.V. voor Bennekom

10 januari 2018
Mourad Marbouh gaat G.V.V.V. aan het einde van het seizoen verlaten. De 28-jarige Veenendaler speelt volgend seizoen voor eersteklasser Bennekom.
 
Reden voor zijn vertrek is dat Marbouh meer aan spelen wil toekomen bij een club. Dit seizoen zat de verdediger annex middenvelder meerdere keren op de reservebank van de hoofdmacht, maar een invalbeurt bleef uit. In de tussentijd maakte hij zijn minuten in het reserveteam.
 
Kind van de club
Marbouh is een kind van de club: hij doorliep de gehele jeugdopleiding van de Veenendaalse blauwen en maakte op 15 maart 2008 op achttienjarige leeftijd zijn debuut in de hoofdmacht (0-2 zege op Kozakken Boys). Na een uitstapje naar De Merino’s speelde hij van 2010 tot de winter van 2016 voor VVA ’71. Na het faillissement van de club uit Achterberg keerde hij terug op de vertrouwde bodem van Sportpark Panhuis. Hij kwam tot dusver tot 31 optredens in het eerste elftal van G.V.V.V.
 
G.V.V.V. feliciteert Mourad met zijn zomerse transfer en dankt hem voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging, in de hoop dat hij het huidige seizoen waardig afsluit met zijn teamgenoten.
 
Mourad Marbouh in actie tijdens de uitwedstrijd tegen VVSB op 15 maart 2017.