Medische staf van hoofdmacht blijft intact

24 januari 2018
Verzorger Jan van Pommeren (60) en fysiotherapeut Daan Gelsing (30) hebben hun aflopende verbintenis met G.V.V.V. met één jaar verlengd, tot medio 2019. Daarmee blijft de medische staf van de hoofdmacht geheel intact.
 
Jan van Pommeren gaat met zijn contractverlening straks zijn vierde seizoen in aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis. De gepokt en gemazelde verzorger die in het verleden werkzaam was bij FC Wageningen, Rood Wit, Ostrabeke, Sparta Nijkerk, Bennekom (vijftien jaar) en De Treffers (zes jaar) vervult naar tevredenheid van de technische leiding, de spelersgroep en stafleden zijn werkzaamheden.
 
Gelsing van PMI Rembrandt
Daan Gelsing is dit seizoen nieuw in de medische staf en oogst in de selectie lof met zijn deskundige behandelingen op de massagetafel en de hersteltrainingen met geblesseerde spelers. De dertigjarige afgestuurde therapeut is werkzaam bij partner PMI Rembrandt, waarvan de praktijk te vinden is aan de Kerkewijk in Veenendaal.
 
 
Staf blijft grotendeels intact
Met de contractverlengingen van Van Pommeren en Gelsing blijft de technische staf tot op heden intact. Hoofdtrainer Niek Oosterlee, assistenten Jan Diepeveen en Dennis van Meegdenburg, keeperstrainer Danny Lücke en teammanager Bart Broeder verlengden eerder dit seizoen hun verbintenis. Alleen analist Danny Huijtink en materiaalman Jan Nagel beschikken over een aflopend contract.