Niek Oosterlee verlengt contract bij G.V.V.V.

21 november 2017
Niek Oosterlee blijft langer aan G.V.V.V. verbonden. De tweededivisionist en de 55-jarige inwoner van Alphen aan den Rijn bereikten dinsdag overeenstemming over een nieuw eenjarig contract, tot medio 2019.
 
Oosterlee werd in juni aangesteld als opvolger van de naar Spakenburg vertrokken John de Wolf. Onder leiding van de voormalig trainer van Rijnsburgse Boys en FC Lisse kent de Veenendaalse formatie een goede competitiestart. G.V.V.V. is momenteel de nummer twee van de Tweede Divisie en behoort tot de laatste zestien teams van de landelijke KNVB Beker, dankzij overwinningen op achtereenvolgens Magreb ’90 (7-0), FC Dordrecht (1-0) en de Koninklijke HFC (1-0).
 
Oosterlee: 'Voel me op mijn plaats' 
‘Ik ben heel blij met deze contractverlenging’, reageert trainer Niek Oosterlee. ‘De eerste maanden zijn me goed bevallen en deze warme club voldoet aan al mijn verwachtingen. Ik kan goed samenwerken met de spelersgroep, de begeleidingsstaf en de mensen rondom het eerste elftal. Ik voel me op mijn plaats bij G.V.V.V.’
 
 
Budding: ‘Heel tevreden’
‘We zijn heel tevreden over de prestaties van Niek en de hoofdmacht de afgelopen maanden’, reageert Loek Budding namens de stichting Topvoetbal G.V.V.V., waarin de besturen van de vereniging en businessclub Vallei en Rijn vertegenwoordigd zijn. ‘Naast de resultaten kijken we als technische leiding ook naar de werkwijze van de trainer en de sfeer in de kleedkamer. Na gesprekken met de spelersraad hebben we vastgesteld dat Niek met zijn warme persoonlijkheid goed ligt in de groep. Voor ons was het een simpele optelsom om Niek een contractverlenging aan te bieden. We gaan de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.’
 
Loopbaan
Oosterlee was als trainer werkzaam bij Rijnsburgse Boys, FC Lisse en DHC Delft. Als speler kwam hij uit voor ARC, UVS, Rijnsburgse Boys en RCL. Met Rijnsburgse Boys kroonde hij zich in 1990 tot kampioen van het zaterdagvoetbal.