Ook Guido Janssen langer op Panhuis

7 januari 2018
In navolging van Simon Brouwer, Wilco den Hartog en Bart Hulsbos heeft ook Guido Janssen (20) op de laatste dag van het trainingskamp in het Spaanse Marbella zijn aflopende verbintenis met één jaar verlengd, tot medio 2019.
 
Verdediger Janssen kwam afgelopen zomer over van derdedivisionist Hercules en is de vaste invaller van Bart Hulsbos in het hart van de defensie. In de bekerwedstrijden tegen profclubs FC Dordrecht (eerste ronde) en Cambuur (laatste 16) maakte de twintigjarige Janssen een solide indruk. Hij kwam in totaal tot acht optredens in de hoofdmacht. Janssen speelde in het verleden in de jeugdopleidingen van FC Utrecht en Ajax.
 
De Boer: ‘Jongen voor de toekomst’
Rob de Boer, die samen met Wim van Oudbroekhuizen namens de technische commissie de contractbesprekingen met de spelers houdt: ‘We zijn blij dat we Guido ook voor volgend seizoen hebben kunnen vastleggen. Hij heeft ons als technische commissie en de technische staf positief verrast met zijn degelijke optredens in de beker en competitie. Hopelijk blijft Guido zich op deze manier ontwikkelen, want we zien in hem als sterke en linksbenige centrale verdediger een jongen voor de toekomst.’
 
Guido Janssen: 'Mooie club'
‘Ik ben blij dat ik langer bij deze mooie club mag blijven’, reageert Guido Janssen op zijn contractverlenging. ‘Het voelt goed dat de club al na de eerste maanden veel vertrouwen in me heeft en het is mooi om te horen dat ik een jongen ben voor de toekomst. Ik heb het in Veenendaal goed naar mijn zin en hoop dat ik de komende maanden het vertrouwen kan uitbetalen op het veld.’
 
 
Zestien spelers vastgelegd
Guido Janssen is in navolging van Bart Hulsbos, Wilco den Hartog, Simon Brouwer, Soufiane Laghmouchi, Jeremy de Graaf, Bart van de Beek (allen één jaar) en Mart de Jong (twee jaar) de achtste speler die dit seizoen een nieuw contract ondertekende. De technische commissie heeft tot dusver zestien spelers vastgelegd voor komend seizoen. Rodny Hofman, Taoufik Adnane, Roy Terschegget, Martin van Eck, Laurens van der Voort, Danny de Leeuw, Robin Mulder en doelman Johan Jansen beschikken over een doorlopend contract.