Robin Segers verbindt toekomst aan G.V.V.V.

25 januari 2018
Robin Segers (20) heeft zijn aflopende verbintenis met G.V.V.V. met één jaar verlengd, tot medio 2019. Daarmee gaat de frêle technicus zijn tweede seizoen in bij de Veenendaalse tweededivisionist.
 
Segers kwam aflopen zomer over van tweedeklasser VRC met de insteek om stappen te maken in zijn ontwikkeling als voetballer. Hij traint drie keer in de week mee met de hoofdmacht en speelt zijn wedstrijden bij de reserves. Een debuut op het hoogste amateurniveau bleef vooralsnog uit. Segers zat de laatste drie officiële wedstrijden wel op de reservebank, waaronder de bekerwedstrijd tegen Cambuur.
 
De Boer: ‘Tevreden over zijn ontwikkeling’
Rob de Boer is content met de contractverlenging van Robin Segers. ‘De technische commissie en de technische staf zijn tevreden over de ontwikkeling die Robin bij G.V.V.V. de afgelopen maanden heeft doorgemaakt. Hij heeft tijdens de traingingen en in de wedstrijden bij de reserves en de beloften zichtbaar stappen gemaakt als voetballer. We vertrouwen erop dat hij het komende seizoen zich blijft ontwikkelen.
 
 
Zeventien spelers vastgelegd
Robin Segers is in navolging van Guido Janssen, Bart Hulsbos, Wilco den Hartog, Simon Brouwer, Soufiane Laghmouchi, Jeremy de Graaf, Bart van de Beek (allen één jaar) en Mart de Jong (twee jaar) de negende speler die dit seizoen een nieuw contract ondertekende. De technische commissie heeft tot dusver zeventien spelers vastgelegd voor komend seizoen. Rodny Hofman, Taoufik Adnane, Roy Terschegget, Martin van Eck, Laurens van der Voort, Danny de Leeuw, Robin Mulder en doelman Johan Jansen beschikken over een doorlopend contract.