Sherwin Grot keert terug op het oude nest

6 maart 2018
Sherwin Grot keert terug bij G.V.V.V. De Veenendalers hebben de 27-jarige aanvaller voor één seizoen vastgelegd, tot medio 2019. Hij komt over van competitiegenoot IJsselmeervogels.
 
Grot speelde van 2013 tot en met 2015 in het shirt van G.V.V.V. en maakte indruk met zijn aanvallende acties. In zeventig officiële wedstrijden scoorde hij 38 keer en gaf hij veertien assists.
 
In de zomer van 2015 maakte de in Arnhem woonachtige Grot de overstap naar Kozakken Boys, waarvoor hij ruim een half jaar uitkwam. IJsselmeervogels was zijn volgende bestemming als voetballer. Met zeventien treffers en tien assists had de aanvaller vorig jaar een belangrijk aandeel in het Spakenburgs getinte kampioenschap in de derde divisie. Vanaf januari 2018 wordt hij verhuurd aan TEC.
 
TC: 'Oude bekende'
‘Sherwin is voor ons natuurlijk een oude bekende’, reageert Rob de Boer namens de technische commissie. ‘Hij heeft bij ons en ook bij zijn vorige clubs Kozakken Boys en IJsselmeervogels goede seizoenen gekend en bewezen dat hij een topschutter is. Met zijn snelheid, loopacties en multifunctionaliteit kan hij van grote waarde zijn voor ons team.’
 
Sherwin Grot in het shirt van G.V.V.V.
 
Negentien spelers vastgelegd
Met de komst van Sherwin Grot heeft de technische commissie tot op heden negentien spelers onder contract staan voor aankomend seizoen. Van de huidige selectie werden zeventien verbintenissen verlengd. G.V.V.V. presenteerde vorige week de transfer van spits Wout Blasman van Silvolde. Ook alle stafleden hebben in een eerder stadium met één jaar bijgetekend.