Zo bereidt de hoofdmacht zich voor op 18/19

29 mei 2018
Na een vakantie van een kleine twee maanden start de hoofdmacht op maandag 16 juli de voorbereiding op het nieuwe seizoen met de eerste training. De hoofdmacht traint in de zomer een kleine zes weken, speelt acht oefenwedstrijden en belegt een driedaags trainingskamp in Scheveningen.
 
G.V.V.V. sloot het tweede seizoen in de tweede divisie af met een zesde plaats en richt na de vakantie de pijlen op een derde jaargang in de hoogste amateurcompetitie van Nederland. De eerste speelronde in de tweede divisie wordt afgewerkt op zaterdag 25 augustus. Op 22 augustus staat de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker gepland, een ronde waarin G.V.V.V. als tweededivisionist instroomt.
 
Oefenpartners
De ploeg van coach Niek Oosterlee treft in de voorbereiding onder meer eerstedivisionist FC Den Bosch en de beloftenteams van eerstedivisionisten RKC Waalwijk en NEC. Ook de amateurs van Capelle (derde divisie zaterdag), Hercules (derde divisie zondag), Scheveningen (derde divisie zaterdag), Oss ’20 (derde divisie zondag) en OFC (derde divisie zondag) vormen de oefenpartners.
 
 
Trainingsweekend
De hoofdmacht slaat van vrijdag 3 augustus tot en met zondag 5 augustus de tenten op in Scheveningen, waar een trainingskamp op het programma staat. Op 4 augustus treffen de Veenendalers de plaatselijke SVV op sportpark Houtrust.
 
Wanneer de KNVB het competitieschema van de tweede divisie bekendmaakt en de loting houdt voor de TOTO KNVB Beker, is nog niet bekend.
 
Overzicht voorbereiding hoofdmacht
Maandag 16 juli
Eerste training (aanvang 19.45 uur)
 
Dinsdag 24 juli
G.V.V.V. – FC Den Bosch (aanvang 20.00 uur)
 
Zaterdag 28 juli
G.V.V.V. – Capelle (aanvang 14.30 uur)
 
Dinsdag 31 juli
G.V.V.V. – Hercules (aanvang 20.00 uur)
 
Zaterdag 4 augustus
Scheveningen – G.V.V.V. (aanvang 14.30 uur)
 
Dinsdag 7 augustus
Oss ‘20 – G.V.V.V. (aanvang 20.00 uur)
 
Zaterdag 11 augustus
OFC – G.V.V.V. (aanvang 14.30 uur)
 
Dinsdag 14 augustus
G.V.V.V. – Jong RKC Waalwijk (aanvang 20.00 uur)
 
Zaterdag 18 augustus
G.V.V.V. – Jong NEC (aanvang 14.30 uur)
 
Woensdag 22 augustus
Tweede kwalificatieronde TOTO KNVB Beker
 
Zaterdag 25 augustus
Start van de tweede divisie