Bart Hulsbos stopt na negen jaar bij G.V.V.V.

16 januari 2019

Wat veel suppoters van G.V.V.V. wellicht al vermoeden is gisteren bewaarheid geworden, Bart Hulsbos heeft aangegeven dat hij aan het einde van dit seizoen gaat stoppen bij G.V.V.V.
 

De rots in de defensieve branding maakte zijn aanstaande vertrek gisteravond bekend. Bart Hulsbos nam de beslissing mede omdat hij opnieuw kwakkelt met een liesblessure.
Het vergt teveel van zijn lichaam om op Tweede Divisie te blijven presteren. Een alleszins eerlijk en begrijpelijk standpunt van de nu 35-jarige verdediger, die ook de oudste is van de huidige A-selectie.

“Ik wil eerst herstellen van mijn blessure. Misschien dat ik daarna open sta om een paar niveaus lager te gaan voetballen”, zegt Hulsbos in een artikel in het AD. De centrale verdediger uit IJsselstein heeft nog geen idee welke club dat dan moet worden.


 

Bart kwam in 2010 over van Huizen naar Veenendaal en is dus nu bezig aan zijn negende seizoen in het blauwe tenue. In de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen de Kon. HFC speelde Hulsbos zijn 250ste officiële duel bij het vlaggenschip van onze club, waarvoor hij komende zaterdag voorafgaande aan de wedstrijd tegen Kozakken Boys zal worden gehuldigd.  

Op voorhand bedanken wij Bart Hulsbos al vast voor alle bewezen voetbaldiensten en zal er uiteraard aan het einde van dit seizoen een gepast afscheid volgen.