Damiano Schet speelt volgend seizoen bij G.V.V.V.

9 mei 2019
G.V.V.V. heeft zich voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van Damiano Schet. De 29-jarige pijlsnelle Schet speelt bij voorkeur als aanvaller. Hij tekent voor een seizoen op de blauwe zijde van sportpark Panhuis. 
 
Damiano Schet speelde de afgelopen twee seizoenen bij Katwijk in de Tweede divisie (waarmee hij vorige seizoen de titel pakte), waarbij hij ook in alle wedstrijden tegen G.V.V.V. meedeed.
Schet speelde in de jeugd o.a. bij Ajax en AFC. Als senior kwam hij uit voor voor IJsselmeervogels en Rijnsburgse Boys. Daarna was hij prof bij RKC, AEK Larnaca (Cyprus), Cambuur, Telstar, FC Oss en FC Den Bosch.
 
Zeventien spelers vastgelegd
Damiano Schet is de zeventiende speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft vastgelegd. Eerder trok het Corné Davelaar, Philip Ties, Jesse van Nieuwkerk, Tom Oostinjen en Wesley Goeman aan en verlengde het de contracten van Soufiane Laghmouchi, Joshua van den Berkt, Rodny Hofman, Danny de Leeuw, Wilco den Hartog, Jeremy de Graaf, Johan Jansen, Taoufik Adnane, Robin Mulder, Laurens van der Voort en Mart de Jong. 

Damiano Schet in duel met Mart de Jong, in de uitwedstrijd in Katwijk, uitslag 2-2.
 
 
Foto's: Dick Gijsbertsen en OrangePictures