In de media: ‘Fouten breken G.V.V.V. lelijk op’

25 februari 2019

‘Voor rust was G.V.V.V. twintig minuten niet bij de les. Het kostte de Veenendalers twee doelpunten en de wedstrijd: 1-2.’ De Gelderlander/De Vallei had gezien dat de fouten in die periode G.V.V.V. lelijk opbraken. Een mediaoverzicht.

 

Trainer Niek Oosterlee haalde na afloop van de wedstrijd zijn schouders op over de reacties vanuit het publiek om spelers te wisselen: “Wisselen, wisselen, werd er na iedere foute actie geroepen. Ik heb niemand gewisseld. Niets ten nadele van de jongens op de bank, maar ik vond niet dat ze meer konden brengen dan de jongens in het veld. Ik verschuil me niet achter de spelers die ik door blessures miste, de jongens met de meeste kwaliteiten stonden in het veld. Die moesten het doen.”

 

De ochtendkranten schreven lovend over het spel van Laghmouchi.

 

“Mis echte krachtpatsers bij G.V.V.V.”

Middenvelder Mart de Jong baalde na afloop van de 1-2 nederlaag tegen De Treffers. In De Gelderlander/De Vallei liet hij optekenen dat het vooral kwam door het feit hoe makkelijk zijn ploeg de wedstrijd uit handen gaf.

 

“Het overkomt ons steeds. Persoonlijke fouten en onachtzaamheden worden door de tegenstander afgestraft. Daarna kunnen we de achterstand niet goedmaken. Missen we spelers die er rücksichtslos in kleunen, duels winnen en een killersmentaliteit hebben.”

 

Terschegget was persoonlijk flink geraakt door de reacties uit het publiek.

 

“Het doet mij pijn dat dit gebeurt”

Aanvoerder Roy Terschegget liet tegenover de Veenendaalse Krant weten te zijn geraakt. Niet alleen door de nederlaag, maar vooral door de reactie van het publiek. “Het doet pijn om te horen wat het publiek allemaal zegt. Normaal moet je er boven staan, maar ik kon het niet meer. Ik ben zelfkritisch en weet dat ik slecht speelde, maar moet je dan de gehele tweede helft over het veld roepen?” (Het volledige artikel)

 

‘Vechtend G.V.V.V. kopje onder’

RTV Utrecht zag hoe een vechtend G.V.V.V. zaterdag met lege handen stond. Trainer Niek Oosterlee vertelde op de radio van de regionale zender dat zijn ploeg het geluk miste in de slotfase. Ook Roy Terschegget verscheen voor de microfoon en vertelde hoe hij de rol van de supporters voor zich zag. (De interviews)

 

 

Samenstelling: GVVV.nl/Youri van Doorn

Fotografie: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen