In de media: ‘G.V.V.V. krijgt pak slaag van AFC’

29 oktober 2018

G.V.V.V. heeft zaterdag op niet mis te verstane wijze een einde gemaakt aan de reeks van zeven ongeslagen duels van de Veenendalers, oordeelde De Gelderlander/De Vallei in haar maandagkrant. Een mediaoverzicht.

 

De dienstdoende verslaggever omschrijft dat het spel van de blauwhemden zich kenmerkt door pieken en dalen. ‘Speelden de Veenendalers een week eerder tegen Spakenburg één helft de sterren van de hemel, zaterdag tegen AFC was daar geen schim meer van over en faalde de tweededivisionist op alle fronten.’

 

‘Elke week Russische roulette’

Trainer Niek Oosterlee noemde het resultaat in Amsterdam tegenover het AD/Utrechts Nieuwsblad een mokerslag. ‘Slappe hap, én weer vier goals tegen. 20-20 is het doelsaldo nu. Wanneer je elke wedstrijd twee goals om de oren krijgt, is het Russische roulette dat je speelt. Elke wedstrijd weer.’

 


Oosterlee was niet te spreken over de vertoning van zijn ploeg: 'Slappe hap'.

 

‘Dit was een frustrerende middag’

Wilco den Hartog was tegenover de Veenendaalse Krant niet te spreken over de vertoning van zijn ploeg in Amsterdam. ‘Er zat helemaal niets in. Het klopt dat zij een leuke ploeg hebben, maar wat wij lieten zien dat kon echt niet. Vooral in de eerste helft was het dramatisch. Dit was een frustrerende middag.’ (Het artikel)

 

‘We hebben voetballes gekregen’

Taoufik Adnane kon tegenover RTV Utrecht maar een conclusie trekken na afloop van de wedstrijd: ‘we hebben voetballes gekregen’. Ook trainer Niek Oosterlee sprak van een kansloze middag. (De interviews)

 

Samenstelling: GVVV.nl/Youri van Doorn

Foto: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen