In de media: ‘G.V.V.V. mag blij zijn met punt’

8 oktober 2018

G.V.V.V. mag blij zijn met een punt na de wedstrijd tegen FC Lienden afgelopen zaterdag, oordeelde dagblad De Gelderlander/De Vallei. ‘G.V.V.V. heerste in de eerste helft, FC Lienden was na rust de bovenliggende partij.’ Een mediaoverzicht.

 

,,Eerlijk gezegd mogen we de handjes dichtknijpen dat we nog een gelijkspel uit het vuur hebben gesleept. Op de bank hielden we al rekening met een zeperd, want we creëerden na rust zo goed als niets meer,” was Niek Oosterlee na afloop realistisch tegenover de regiokrant.

 

“Ik klap in mijn handen dat ik weer gezond van het veld stap”

De doelpuntenmaker van de 2-2, Rodny Hofman, liet optekenen in het AD/Utrechts Nieuwsblad dat hij geen voldoening haalde uit zijn treffer. ,,Was het de 3-2 geweest, dan had ik het gevoel gehad van: ‘yes, de verlossing, ik ben terug’.”

 

Ook blikte de back terug op zijn herstel na de knieblessure vorig seizoen: ,,Ik ben blij dat ik weer speel, maar ik eis zo veel van mijzelf op. In augustus heb ik mijn eerste dertig minuten gemaakt. Nu, in twee maanden tijd, heb ik al acht wedstrijden gespeeld. Ik klap echt in mijn handen hoor, dat ik weer gezond van het veld stap. Maar nu hoorde ik dat Martin (Van Eck, red.) naar de orthopeed moet vanwege zijn knie. Ik krijg er kippenvel van als iemand zoiets meemaakt. Ik hoop voor hem dat het meevalt. Dat is mij meer waard dan die gelijkmaker."

 

Rodny Hofman was tegenover het AD/UN open over zijn comeback.

 

RTV Utrecht

Aanvoerder Roy Terschegget sprak na afloop van de remise met verslaggever Menno Schilder van RTV Utrecht. De doelpuntenmaker zag genoeg mogelijkheden om met de volle buit van het veld te stappen: “We hadden ze liggen, dan moet je doordrukken”. Ook Taoufik Adnane verscheen voor de microfoon van de regionale zender. (De interviews)

 

Veenendaalse Krant

Sluitpost Johan Jansen erkende tegenover de Veenendaalse Krant dat de uitslag als een nederlaag voelde: “Ik heb twee dingen te doen gehad en dat was twee keer de bal uit het net halen." (Volledige artikel)

 

Samenstelling: GVVV.nl/Youri van Doorn

Fotografie: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen