In de media: ‘G.V.V.V. zet zich te kijk’

17 december 2018

‘G.V.V.V. gaat met een flinke kater de winterstop in. De Veenendaalse tweededivisionist leed zaterdag een ontluisterende 4-0 nederlaag tegen Koninklijke HFC’, zo opende De Gelderlander/De Vallei in haar ochtendkrant. Een mediaoverzicht.

 

Assistent-trainer Jan Diepeveen had deze nederlaag niet direct aan zien komen:  “We speelden goed, hadden meer balbezit en er leek geen vuiltje aan de lucht.” Toch veranderde dat beeld volkomen na de onverwachte tegengoal van Koninklijke HFC. “Een domme en onnodige overtreding”, oordeelde Diepeveen na afloop.

 

Het vervolg van de wedstrijd deed hem pijn aan de ogen: ,,HFC troefde ons op alle fronten af. Het is een hecht collectief , ze spelen goed in de organisatie en zijn bereid strijd voor elkaar te leveren. Dat deden ze tegen ons ook. Wij stelden daar niets tegenover. Ik heb me mateloos geërgerd aan de matheid en lusteloosheid van G.V.V.V. Op een paar man na haalde niemand het vereiste niveau.”

 

Algemeen Dagblad: ‘Zwak G.V.V.V. verliest glans’

“G.V.V.V. kreeg zaterdag een forse nederlaag voor de kiezen,” valt te lezen in het sportkatern van het AD/Utrechts Nieuwsblad. “G.V.V.V. had in Haarlem nimmer aanspraak op ook maar één punt. De Veenendalers hadden eerder de pech aan hun achterste hangen. Weg was de glans van een goede reeks resultaten.”

 

Bart Hulsbos heeft zojuist de bal in zijn eigen doel gelopen, waarmee de 4-0 een feit werd.

 

RTV Utrecht: ‘Pijnlijke nederlaag luidt winterstop G.V.V.V. in’

“De Veenendalers gingen pijnlijk onderuit op bezoek bij Koninklijke HFC,” zo luidde het oordeel van regiozender RTV Utrecht. “De eerste helft was alles behalve enerverend. Beide ploegen rommelden maar wat aan, maar kwamen niet tot kansen.”

 

Doelman Johan Jansen baalde na afloop bij verslaggever Mark Kloostra over de manier waarop zijn ploeg had gevoetbald. Ook assistent-trainer Dennis van Meegdenburg sprak van een vervelende middag: “Niet alleen het weer, ook de uitslag was een koude kermis.” (De interviews)

 

Veenendaalse Krant: ‘G.V.V.V. krijgt harde tik van HFC’

“Door een pijnlijke 4-0 nederlaag gaat G.V.V.V. met een rotgevoel de winterstop in,” beschouwde de Veenendaalse Krant na. De tweede helft zag de krant een beter spel van de blauwhemden, maar bleven treffers uit. “Door het aanvallende spel van G.V.V.V. was het in de achterhoede open huis en profiteerde HFC twee keer. Hierdoor gaat de ploeg van Niek Oosterlee als middenmoter de winterstop in.”

 

Samenstelling: GVVV.nl/Youri van Doorn

Fotografie: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen