In de media: ‘Katterig gevoel bij G.V.V.V.’

25 maart 2019

Ondanks persoonlijke succesjes zochten doelman Bart van de Beek en aanvoerder Roy Terschegget zaterdag met een katterig gevoel de kleedkamer op. Zo omschreef AD/Utrechts Nieuwsblad de nederlaag van de Veenendalers op bezoek bij Spakenburg. Een mediaoverzicht.

 

De regionale krant sprak met doelman Bart van de Beek, die zaterdagochtend te horen had gekregen dat hij die middag het doel moest verdedigen omdat Johan Jansen ziek thuis moest blijven. “Ik hield er al rekening mee dat Johan er niet bij zou zijn. Maar toen ik las dat hij definitief ontbrak, voelde ik wel even de kriebels in mijn buik. Het blijft toch speciaal om op dit niveau te mogen keepen.”

 

Vreugde bij Terschegget na zijn gelijkmaker vanaf elf meter.

 

Aanvoerder Roy Terschegget maakte vanaf elf meter nog de gelijkmaker, maar het was niet genoeg voor tenminste een punt. Hij vond dat zijn ploeg onnodig had verloren. “Bij Spakenburg liepen een paar jongens op hun laatste benen. We verliezen deze wedstrijd door twee knullige fouten.”

 

‘Nul houden weer te lastig’

De Gelderlander/De Vallei had gezien hoe G.V.V.V. ook zaterdagmiddag er niet in was geslaagd om de ‘nul’ te houden. ‘Door slordigheden en dom balverlies leed G.V.V.V. een nederlaag bij Spakenburg. Een clean sheet was voor de Veenendalers opnieuw een brug te ver’, oordeelde de krant.

 

Den Hartog's gezicht spreekt boekdelen na afloop van de wedstrijd.

 

Assistent-trainer Dennis van Meegdenburg, trainer Niek Oosterlee was een wedstrijd geschorst na zijn rode kaart in de wedstrijd tegen Katwijk, zag hoe zijn ploeg steeds achter de feiten aanliep door balverlies en de daardoor snelle 1-0. “Wij hadden geluk dat Spakenburg niet veel met onze foute passes en dom balverlies deed. Echt grote kansen leverde het tenminste niet op.”

 

“Wij zijn kwalitatief beter”

Simon Brouwer had zaterdagmiddag een extra vervelend gevoel overgehouden aan de wedstrijd tegen Spakenburg, vertelde hij tegenover de Veenendaalse Krant: “Ik baal ervan dat ik mijn laatste Spakenburg – G.V.V.V. verlies. Wij hebben geen ploeg die speelt voor een punt", analyseerde Brouwer. ,,Daarom zijn we gaan aanvallen en hebben we geprobeerd de 1-2 te maken. Echt grote mogelijkheden kregen we niet en in een tegenaanval maken zij de 2-1. Typisch Spakenburg, want zij loerde op onze fouten. Als je naar de selecties kijkt, vind ik ons kwalitatief beter en daarom baal ik zo van dit verlies." (Volledige verslag)

 

Simon Brouwer baalde na afloop nog net een beetje extra.

 

“Gelijkspel was terecht geweest”

Aanvoerder Roy Terschegget vertelde bij RTV Utrecht dat hij het terecht had gevonden als zijn ploeg een punt had overgehouden aan de wedstrijd. (Het interview)

 

 

Samenstelling: GVVV.nl/Youri van Doorn

Fotografie: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen