In de media: ‘Persoonlijke fouten nekken G.V.V.V.’

1 april 2019

Op bezoek bij HHC Hardenberg ging het zaterdag voor G.V.V.V. opnieuw mis. Persoonlijke fouten waren wederom de oorzaak van een nederlaag. Dat schreef AD/Utrechts Nieuwsblad in haar maandagkrant. Een mediaoverzicht.

 

De regionale krant besteedde in haar uitgave vooral aandacht aan het wedstrijdverloop in Hardenberg. ‘Niek Oosterlee zat weer op de bank, nadat hij een week geleden geschorst vanaf de tribune naar zijn ploeg keek. Hij zag een eerste halfuur waarin zijn ploeg het spel dicteerde en via clubtopscorer Jeremy de Graaf al snel verdiend op voorsprong kwam.’ Er leek geen vuiltje aan de lucht, zag ook het AD/UN. ‘Na iets minder dan dertig minuten was G.V.V.V. het helemaal kwijt, nog voor rust werd het 2-1.’

 

Hulsbos: "Liepen na gelijkmaker achter de feiten aan"

 

‘G.V.V.V. geeft doelpunten kinderlijk weg’

In de editie van De Gelderlander/De Vallei aandacht voor het repeterende verhaal van de blauwhemden. De krant zag hoe G.V.V.V. ook deze wedstrijd prima mee kon komen, maar door blunders opnieuw met lege handen staat.

 

Volgens verdediger Bart Hulsbos was de nederlaag een terechte, zo vertelde hij in de krant: “Na de gelijkmaker in de eerste helft liepen we achter de feiten aan. Pas in de loop van de tweede helft kregen we een paar kansen op een beter resultaat. Maar over de gehele wedstrijd genomen hebben we verdiend verloren.”

 

Oosterlee: “Probleem ligt bij individuele fouten”

"Het is iedere week hetzelfde verhaal eigenlijk", zegt trainer Niek Oosterlee tegen RTV Utrecht. "De goals die wij tegen krijgen vallen niet uit prachtige acties of dat we worden weggespeeld. We maken kinderlijke fouten." Na de 1-1 was GVVV het even helemaal kwijt. "Hoe kan dat nou? Ja, dat zou ik ook vragen als ik journalist was, maar ik weet het niet.” (Volledige interviews)

 

Oosterlee: "Iedere week hetzelfde verhaal"

 

‘G.V.V.V. staat met lege handen’

De plaatselijke Veenendaalse Krant omschreef hoe G.V.V.V. er niet in was geslaagd om de wedstrijd tegen HHC Hardenberg winnend af te sluiten. Simon Brouwer sprak van een terechte nederlaag: “Na de 1-1 zijn wij het kwijt en gelukkig herpak je jezelf wel in de tweede helft, maar echt 100% kansen kregen we niet. Het seizoen gaat op deze manier wel als een nachtkaars uit." (Volledig artikel)

 

Samenstelling: GVVV.nl/Youri van Doorn

Fotografie: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen