In de media: ‘Remise zonder veel franje’

10 december 2018

Spelen om niet te verliezen. Dat was in een notendop de samenvatting van het duel G.V.V.V. – HHC Hardenberg. Een bloedeloze 0-0 was het gevolg. Zo luidde het oordeel van De Gelderlander/De Vallei daags na de wedstrijd. Een mediaoverzicht.

 

“Het was van beide kanten niet best”, beaamde Taoufik Adnane. “Verdedigend zat het bij ons dicht. Daarom hebben we ook niet verloren. Aanvallend konden we geen vuist maken. Daarom hebben we ook niet gewonnen.”

 

Ook Van Meegdenburg kon de wedstrijd niet bekoren: “Beide ploegen speelden om niet te verliezen. Dat levert nooit aantrekkelijke wedstrijden op. De doelrijpe kansen waren op één hand te tellen. Misschien dat HHC nog wel de beste mogelijkheden kreeg. Maar de 0-0 eindstand vond ik wel terecht.”

 

 

AD/Utrechts Nieuwsblad

In de maandagkrant van AD/Utrechts Nieuwsblad aandacht voor het vertrek van Jan Diepeveen. Taoufik Adnane sprak met de verslaggever hierover: ,,We lopen als spelers hier niet voor niets. Misschien dat we iets kunnen betekenen voor Jan. Maar de club is leidend en moet daar mee instemmen.”

 

Jan Diepeveen zelf zei tegenover de krant dat hij er na een rotweek niet meer op terug wil komen. ,,Het zit me niet lekker, maar ik kom er niet meer op terug. Ik wil het hier na tien jaar goed afsluiten. Dat verdient de club en dat verdien ik ook."

 

Veenendaalse Krant

De lokale Veenendaalse Krant vond het aanwezige publiek de grootste verliezer bij de wedstrijd. “De toeschouwers werden de grote verliezer van de middag, want zij kregen geen enkele treffer te zien”, zo tekende de krant op. (Het artikel)

 

 

Samenstelling: GVVV.nl/Youri van Doorn

Fotografie: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen