In de media: ‘Slordigheid troef bij G.V.V.V.’

18 februari 2019

‘Bij G.V.V.V. is het hollen of stilstaan. Na twee zeges op rij kende de Veenendaalse tweededivisionist een complete offday tegen Jong Almere City FC: 2-0’, tekende De Gelderlander/De Vallei maandag op. Een mediaoverzicht.

 

‘Futloos, inspiratieloos en slordig. Het droop er bij G.V.V.V. af. Waarom? Niemand in het G.V.V.V.-kamp die nog precies de vinger op de zere plek leggen.’ De vertoning van de blauwhemden in Almere tekent het seizoen voor G.V.V.V., vindt Wilco den Hartog: ,,We gingen niet het veld in om er een potje van te maken. We hadden de beste bedoelingen, maar op de één of andere manier lukte ons niets.”

 

‘G.V.V.V. kan borst nat maken na onthutsend optreden’

‘Na twee overwinningen en nu dus de zeperd in Almere is er geen paniek, maar rust is een groot woord zolang er geen veertig punten zijn binnengesleept. Dat aantal moet volgens trainer Niek Oosterlee voldoende zijn, wil G.V.V.V. op eigen kracht kunnen koersen richting de zomer. Na zaterdag zijn er nog tien punten nodig uit twaalf resterende wedstrijden’, zo concludeerde het AD/Utrechts Nieuwsblad.

 

Guido Janssen probeert Jelle Goselink van de bal te zetten.

 

Terschegget: “Te veel balverlies, te veel slordigheden”

Aanvoerder Roy Terschegget sprak na afloop tegenover RTV Utrecht dat hij zijn ploeg te veel balverlies had zien lijden en het spel van de blauwhemden werd gekenmerkt door te veel slordigheden. Ook trainer Niek Oosterlee was niet te spreken over de vertoning van zijn ploeg. (De interviews)

 

Jansen: “Gaven vandaag niet thuis”

Sluitpost Johan Jansen hield zijn ploeg zaterdag met goede reddingen nog lang in de wedstrijd, maar kon niet voorkomen dat G.V.V.V. uiteindelijk onderuit ging in Almere: “We gaven vandaag niet thuis en lieten ons de kaas van het brood eten”, vertelde hij tegenover de Veenendaalse Krant. (Het artikel)  
 

Interview FOX Sports

Trainer Niek Oosterlee verscheen na afloop van de wedstrijd ook voor de camera van FOX Sports. Bekijk dat interview hier terug.

 

Samenstelling: GVVV.nl/Youri van Doorn

Fotografie: Orange Pictures