In de media: ‘Spektakelstuk eindigt alsnog gelijk’

14 januari 2019

Het spektakelstuk op sportpark Middelmors in Rijnsburg is zaterdag toch nog in een remise geëindigd. Na een bloedstollende eindfase eindigde de wedstrijd in 3-3, met het publiek als grote winnaar. Zo opende De Gelderlander/De Vallei vandaag haar verslag in de ochtendkrant. Een mediaoverzicht.

 

“Uitgeleefd, tot het gaatje gegaan. Opgelucht, maar ook teleurgesteld. De ongelijke strijd leek de Veenendalers de winst op te leveren. Uitgerekend oud-ploeggenoot Frank Tervoert zorgde drie minuten voor tijd voor een gelijkspel,” zo schrijft de krant. Trainer Niek Oosterlee sprak lof over de vertoning van zijn ploeg: ,,Ze vochten als leeuwen, alles gegeven. Daarvoor verdienden ze een grote pluim. Jammer dat hun inzet niet beloond werd met een overwinning. Dat gunde ik ze graag. Was ook mogelijk geweest, want wij kregen in de tweede helft zelfs de beste kansen."

 

AD: ‘Bizarre middag in Rijnsburg’

Het AD/Utrechts Nieuwsblad sprak over een opvallend scoreverloop in Rijnsburg. ‘In de 81ste minuut leek een mirakel nabij toen Sherwin Grot twee minuten na zijn invalbeurt G.V.V.V. aan de leiding bracht. Net toen doelman Johan Jansen zijn 250ste wedstrijd met een paar goede reddingen dacht te bekronen, maakte invaller Tervoert toch gelijk.’

 

Guido Janssen (r.) wacht tot de bal voor zijn voeten belandt, om vervolgens de 0-2 tegen de touwen te schieten.

 

Veenendaalse Krant: ‘Fantastische Jansen houdt tiental op de been’

De Veenendaalse Krant besteedde aandacht aan de hoofdrol van sluitpost Johan Jansen in Rijnsburg: “Doelman Johan Jansen heeft G.V.V.V. aan een punt bij Rijnsburgse Boys geholpen. In een duel waarin de Veenendalers na een half uur met tien man kwamen te staan, keepte de Barnevelder een fantastische partij en zorgde hij er mede voor dat het 3-3 werd.” (Het artikel)

 

RTV Utrecht: ‘Tiental G.V.V.V. houdt punt over aan spektakelstuk’

Verslaggever Arnold Schenk sprak namens RTV Utrecht met hoofdtrainer Niek Oosterlee en doelman Johan Jansen, die een ‘bijzondere’ wedstrijd achter de rug had. (De interviews)

 

Samenstelling: GVVV.nl/Youri van Doorn

Fotografie: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen