In de media: ‘Weinig franje, wel de punten’

11 februari 2019

Na de 1-0 zege op Scheveningen kan G.V.V.V. weer geruster ademhalen, zo concludeerde De Gelderlander/De Vallei daags na de overwinning van de blauwhemden die naar de negende positie klommen. Een mediaoverzicht.

 

Het niveau wat beide ploegen voor rust lieten zien, was onder het niveau van de tweede divisie. Met de harde wind misten de lange ballen stuk voor stuk precisie. “Na rust ging het bij ons beter”, had trainer Niek Oosterlee gezien. “Dat hadden we in de kleedkamer ook afgesproken. We zetten meer druk dan in de eerste helft en Scheveningen had dezelfde problemen met de wind als wij voor de pauze.”

 

Ondanks de voorsprong zat Oosterlee niet met een gerust gevoel op de bank. “Met de 1-0 bleef Scheveningen in de wedstrijd. Dat bleek ook wel, want naarmate de tweede helft vorderde, werd het toch weer billenknijpen. Ik hoop dit seizoen nog een paar wedstrijden mee te maken, waarop ik lekker achteroverleunend het einde van de wedstrijd kan volgen.”

 

 

Genialiteit Van der Voort bepalend

In het wedstrijdverslag van de Veenendaalse Krant aandacht voor het geniale moment van centrale verdediger Laurens van der Voort, wat ervoor heeft gezorgd dat G.V.V.V. met drie punten van het veld stapte. “Drie weken geleden werd ik de schlemiel genoemd, omdat ik volgens sommigen een penalty weggaf”, reageerde Van der Voort. “Nu krijg ik opeens alle complimenten.”

 

De regionale krant zag hoe Van der Voort zich steeds beter profileert in de verdediging van de blauwhemden. “Het ging inderdaad lekker. Toch konden we als team in de eerste helft niet tevreden zijn. Gelukkig pakten we het daarna op en win je terecht”, vertelde Van der Voort na afloop. (Het verslag)

 

 

“Nog geen klantenbinding”

Doelpuntenmaker Jeremy de Graaf vertelde tegenover RTV Utrecht dat G.V.V.V. ondanks de overwinning nog niet aan klantenbinding had gedaan. Trainer Niek Oosterlee vond dat zijn ploeg niet meer naar beneden hoeft te kijken. (De interviews)

 

 

Samenstelling: GVVV.nl/Youri van Doorn

Fotografie: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen