In de media: “G.V.V.V. boekt zege in regioclash”

3 december 2018
Trainer Niek Oosterlee vond het fantastisch voor Rodny Hofman dat hij het beslissende doelpunt maakte in het gewonnen duel tegen IJsselmeervogels. Zo vertelde hij tegen verslaggever Arnold Schenk voor de microfoon van RTV Utrecht. Hij doelde dan met name op de terugkeer van de rechterverdediger na een langdurige blessure. 
Hofman’s foto sierde dan ook met grote regelmaat de kop van de artikelen in de media die gingen over de behaalde overwinning in Spakenburg. 
 
Het AD/Utrechts Nieuwsblad had het over een vermakelijke wedstrijd die alle facetten van een klassieker had. Een opening waarin je ogen tekort kwam. Strijd, doelpunten, curieuze momenten, kortom een vermakelijk potje! Ook werd gezien dat Sherwin Grot (hij scoorde de gelijkmaker) het weer op zijn heupen had  en dat de ‘marktwaarde’ van Rodny Hofman waarschijnlijk toegenomen is. (Volledig verslag)
 
‘G.V.V.V. verrast met zege tegen IJsselmeervogels’ zo viel er in De Gelderlander te lezen. Dat de vorige uitoverwinning tegen IJsselmeervogels al zeven jaar geleden was maakte de verrassing waarschijnlijk des te groter. Ook werd geconcludeerd dat G.V.V.V. zich in een opwaartse trend bevond met drie overwinningen op een rij. (Volledig verslag)
 
De Veenendaalse krant had het over een knappe overwinning tegen IJsselmeervogels. Doelman Johan Jansen rekende, in een reactie op de wedstrijd, af met iedereen die vindt dat G.V.V.V. last van een ‘novemberdip’ heeft en dat de spelers van de blauwen ‘te oud’ zouden zijn.
Jansen had het in de wedstrijd niet koud gehad “Welnee, ik had genoeg te doen" en had ook niet gezien of de bal over de lijn was geweest toen hij redding moest brengen op een inzet van Robbert Olijfveld. (Volledig verslag)
 
RTV Utrecht concludeerde een vermakelijke regiocash in Spakenburg. Een furieuze openingsfase, een open eerste helft met kansen over en weer en een tweede helft waarin het spel op en neer golfde. GVVV was in de slotfase de betere , hield de controle en trok de 1-2 over de streep. (De interviews)
 
 
Samenstelling: GVVV.nl/Paul van de Lustgraaf