In de media: gestrand in het zicht van de haven

10 september 2018
Ondanks het schitterende doelpunt van Taoufik Adnane staat G.V.V.V. nog steeds in de onderste regionen van de Tweede divisie. Dat is conclusie die RTV Utrecht trekt na het gelijke spel van G.V.V.V. in de uitwedstrijd tegen Scheveningen. Dat G.V.V.V. zich in Scheveningen de overwinning uit handen liep nemen, daar is iedereen het wel mee eens.
 
Veenendaalse krant
Simon Brouwer blijft positief. Hij gaf dan wel een negatief advies aan Adnane om niet aan te leggen bij de voorbereiding van het (wereld)doelpunt van de blauwen, hij vindt dat er geen sprake is van een crisis en refereert aan het vorige seizoen waarin de start ook niet best was. (Het artikel)
 
RTV Utrecht
De Veenendalers zijn in ieder geval van de nul punten af, was de conclusie van verslaggever Mark Kloostra. In het gebruikelijke interview vertelde trainer Niek Oosterlee hem dat er nog altijd een gebrek aan vertrouwen is. De kansen waren er in Scheveningen, maar toch lukte het weer niet de drie punten binnen te halen. (De interviews)
 
De Gelderlander/De Vallei
Deze krant zag G.V.V.V. stranden in het zicht van de haven. Dit mede door een betwiste strafschop. 
„We zitten met een tweeledig gevoel in de bus”, reageerde Adnane naar de verslaggever van dienst. „Blij dat we eindelijk een punt hebben, maar ook chagrijnig dat we die pingel tegen kregen en daardoor niet wonnen.” (Het artikel)


Tekst: GVVV.nl/Paul van de Lustgraaf
Foto: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen