In de media: G.V.V.V. krikt zelfvertrouwen op

1 oktober 2018

G.V.V.V. heeft na de ruime overwinning bij en tegen Kozakken Boys opnieuw wat zelfvertrouwen aan het moreel toegevoegd, oordeelde AD/Utrechts Nieuwblad daags na de 2-5 overwinning van de blauwhemden in Werkendam. Een mediaoverzicht.

 

“Grot klopte na de ontmoeting tegen Jong Vitesse volgens Oosterlee op de deur en kreeg met een basisplaats tegen zijn oude ploeg de kans te laten zien waarom hij niet op de bank hoort te beginnen. De aanvaller was een paar keer niet gelukkig met zijn acties, maar maakte na rust de bevrijdende 2-4 op een voor hem typerende wijze: frommelend, weglopen en vervolgens na een sublieme bal over doelman Richard Arends juichen,” schreef het AD/Utrechts Nieuwblad verwijzend naar het interview van de aanvaller vorige week. 

 

De Gelderlander/De Vallei

De Gelderlander besteedde aandacht aan de tactiek van trainer Niek Oosterlee. ,,Kozakken Boys speelt ook 4-4-2 en als ik daar een driemans-aanval tegenover had gezet, was ik steeds een mannetje op het middenveld tekort gekomen. Soms moet een coach zich een beetje aan de tegenstander aanpassen'', stelde Oosterlee naderhand tegenover de regionale krant.

 


Vreugde bij de blauwhemden na de openingstreffer van Bart Hulsbos (3).

 

Veenendaalse Krant

,,In de competitie hebben we van de vijf duels tegen drie belofteploegen gespeeld. Daardoor dacht men misschien dat we geen vertrouwen hadden," reageerde aanvoerder Roy Terschegget tegenover de Veenendaalse Krant. (Het artikel)

 

RTV Utrecht

Sherwin Grot sprak na afloop van de wedstrijd met verslaggever Mark Kloostra: "We hadden in de eerste helft een grotere voorsprong moeten hebben". Ook doelpuntenmaker Terschegget verscheen voor de microfoon. (De interviews)

 

 

Samenstelling: GVVV.nl/Youri van Doorn

Fotografie: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen