In de media: G.V.V.V. mag het punt koesteren!

24 september 2018
Dat G.V.V.V. het punt wat overbleef na het boeiende voetbalgevecht tegen Jong Vitesse mag koesteren, is een understatement. Dat doelman Johan Jansen daar zeker een hoofdrol bij vertolkte, was afgelopen zaterdag zichtbaar. Dat de jonkies van Vitesse voetballend meer bagage op zak hebben, maar dit niet altijd in doelpunten kunnen uitdrukken, dat was duidelijk. Dat G.V.V.V. wat laat uit de startblokken kwam en er uiteindelijk, met wat meer doeltreffendheid, meer dan één in gezeten heeft, dat kunt u allemaal teruglezen in de diverse sportrubriek in de media.
 
Veenendaalse krant
De krant verhaalt over de twijfelachtig beginfase, waarin de blauwen het vooral op het middenveld moeilijk hadden. De heldenrol van doelman Jansen en de missers van de voorhoede van G.V.V.V., komen ook aan bod. Mart de Jong ziet het zo: “Uiteindelijk kan ik leven met dit puntje. Vitesse is geen slechte ploeg en wij komen in deze competitie steeds meer in vorm." (Het artikel)
 
AD
Een gelijkspel, een resultaat wat G.V.V.V. best mag koesteren. Zo beoordeelde de krant de einduitslag van de wedstrijd tegen Jong Vitesse. De kwaliteit van het jonge Vitesse wordt nog eens benadrukt. De kansen op een overwinning, maar ook verlies, opgemerkt. (Het artikel)
 
De Gelderlander
Deze krant roemde doelman Johan Jansen die afgelopen zaterdag G.V.V.V. in de race hield, en vond het een wonder dat er aan het einde van de wedstrijd 1-1 op het scorebord stond. Zeker gezien de suprematie die Jong Vitesse op het veld toonde. (Het artikel)
 
RTV Utrecht
Trainer Niek Oosterlee vertelde dat hij in de rust het magneetbord er maar eens bij gehaald had. Hij doelde waarschijnlijk op de zwakke uitvoering in de eerste helft, waarin de spelers van G.V.V.V. voor een groot deel zoekende waren. De trainer vond dat een overwinning wel wat teveel van het goede zou zijn geweest. (De interviews)


Tekst: GVVV.nl/Paul van de Lustgraaf
Foto: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen