In de media: 'G.V.V.V. verzuimt door te bijten'

15 oktober 2018

“We bijten niet door”, oordeelde aanvoerder Roy Terschegget na afloop van de remise tegen BVV Barendrecht (1-1) in het AD/Utrechts Nieuwsblad. Een mediaoverzicht.

 

“In de tweede helft van ons zie je de gekste dingen gebeuren”, begon Terschegget zijn verhaal in het regiosportkatern van het Algemeen Dagblad. Hij wist geen antwoord te geven op de vraag hoe dat opgelost kon worden: “Op een gegeven moment zal het ook een beetje aan de kwaliteit liggen, toch? Zo’n wedstrijd moeten we gewoon killen.”

 

 

‘Ben optimist en vindt het glas halfvol’

Trainer Niek Oosterlee baalde in De Gelderlander dat zijn ploeg maar met een punt van het veld stapte: “Want we hadden moeten winnen. Kregen voor rust ook alle mogelijkheden daartoe. Het was precies hetzelfde scenario als tegen FC Lienden.” Toch bleef de ervaren Oosterlee optimistisch: “Een pessimist zou zeggen dat het glas half leeg is bij G.V.V.V., omdat we punten hebben laten liggen. Ik ben optimist en vindt het glas halfvol. We hebben nu immers zes duels op rij niet verloren. Zo kun je het ook zien.''

 

Veenendaalse Krant

Simon Brouwer liet in de Veenendaalse Krant optekenen dat zijn ploeg was vergeten voor rust afstand te nemen van de gastheren: “Er was helemaal niets aan de hand. We waren beter, zij kregen geen enkele mogelijkheden, alleen wij scoren te weinig.” (Het verslag)

 

RTV Utrecht

Niek Oosterlee beleefde in Barendrecht een déjà vu van de wedstrijd een week eerder, tegen FC Lienden: “Het is een kopie van afgelopen week.” Ook Simon Brouwer verscheen voor de microfoon van verslaggever Bert Kous. (De interviews)