In de media: nieuwe dreun voor G.V.V.V.

3 september 2018
In de media vooral veel aandacht voor het laatste kwartier van de eerste helft G.V.V.V. – Jong Sparta. “Dramatisch”, volgens de Veenendaals krant, “In een kwartier alles uit handen geven” (RTV Utrecht) en “Jong Sparta straft persoonlijke fouten van thuisclub genadeloos af” (De Gelderlander). 
 
RTV Utrecht
Volgens RTV Utrecht is er sprake van een heus trauma als je naar de resultaten kijkt die G.V.V.V. behaalde tegen aanstormende talenten van profclubs.
Trainer Niek Oosterlee vertelde in een interview dat je tegen zoveel fouten niet kunt voetballen, terwijl aanvoerder Roy Terschegget gelukkig ook iets positiefs uit het vertoonde spel van de tweede helft haalde. (De interviews)
 
De Gelderlander/De Vallei
Opnieuw lagen persoonlijke fouten aan de nederlaag ten grondslag. „Het is om moedeloos van te worden”, zuchtte trainer Niek Oosterlee. „Tegen dergelijke knulligheden valt niet te voetballen.” De trainer had ook gezien dat G.V.V.V. Jong Sparta in het eerste half uur goed partij gaf en ook een aantal kansen creëerde. „Maar die ballen gingen er niet in en vervolgens kregen we in negen minuten drie goals om de oren”, mopperde Oosterlee. (Het artikel)
 
Veenendaalse krant
Rechtsback Rondy Hofman sprak na afloop op een rustige toon, maar dit was in de rust wel anders. De gifkikker herstelde afgelopen seizoen van een ernstige blessure en is nu weer helemaal terug. ,,En daarom ontplofte ik in de rust", aldus Hofman. ,,Ik heb anderhalf jaar geknokt om terug te komen en dan spelen we met z'n allen zo. Daar heb ik het niet voor gedaan. Het was muisstil in de kleedkamer, de trainer zei niets en toen werd ik emotioneel." (Het artikel)

 
Tekst: GVVV.nl/Paul van de Lustgraaf
Foto: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen