In de media: opluchting op sportpark Panhuis

17 september 2018
Nu maakt één zwaluw nog geen zomer. Maar dat de handen na afloop van een duel op het sportpark Panhuis weer eens vrijelijk de lucht in konden worden gestoken, dat was toch een hele opluchting. GVVV won het duel van de beloften van Jong Almere City FC, maar wat maakten ze het spannend. Ook nu weer enkele zwakke momenten waarin de tegenstander gevaarlijk terugkwam, maar de blauwen bleven op voorsprong en konden in blessuretijd de overwinning definitief over de streep trekken.
 
AD
De krant had met name aandacht voor Jeremy de Graaf. Hij was betrokken bij drie van de vier gemaakt doelpunten. Ook de mindere fase die GVVV had, en de kwetsbaarheid die toen zichtbaar werd, komt aan bod. (Het artikel)
 
De Gelderlander
Het was voor GVVV pas de tweede zege tegen een beloftenteam. Twee seizoenen geleden werd gewonnen van Jong Vitesse, toevallig aanstaande zaterdag de volgende tegenstander. De wedstrijd zelf (vooral de tweede helft) werd als zeer spannend ervaren. (Het artikel)
 
Veenendaalse krant
Een ijzersterke eerste helft werd afgewisseld met een spannende tweede. De spanning zat vooral in de twee tegendoelpunten die de tegenstander in korte tijd scoorde. (Het artikel)
 
RTV Utrecht
Met De Graaf in een hoofdrol boekte GVVV de eerste seizoenzege. Al met al hielden de spelers en trainer in ieder geval een lekker gevoel over aan het resultaat en het vertoonde spel in de eerste helft. Ook het vervolg na de twee tegentreffers werd als positief ervaren. (De interviews)


Tekst: GVVV.nl/Paul van de Lustgraaf
Foto: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen