Derby Rabo Cup op blauwe zijde sportpark Panhuis

16 oktober 2018

De wedstrijd om de Rabobank Charity Cup tussen DOVO en G.V.V.V., op zaterdag 10 november, vindt plaats op de blauwe zijde van sportpark Panhuis. Dat hebben beide clubs besloten.

 

In goed onderling overleg is ervoor gekozen om de wedstrijd op het hoofdveld van G.V.V.V. te spelen. Dit is gebaseerd op organisatorische overwegingen. Door onder andere het wegvallen van de veiligheidscoördinator van DOVO en een aantal facilitaire voordelen op het complex van G.V.V.V. is er besloten om de voorkeur dit jaar te geven aan het houden van de wedstrijd aan de blauwe zijde van het Veenendaalse sportpark.

 

De beide verenigingen hebben de wens uitgesproken om de Rabobank Charity Cup jaarlijks te laten terugkeren en van speelveld te wisselen. De lokale autoriteiten hebben aangegeven de keuze en verantwoording van beide verenigingen te ondersteunen. 

 

Speeldatum

De wedstrijd tussen G.V.V.V. en DOVO vindt plaats op zaterdag 10 november en begint om 13:00 uur. In de voorbereiding op de wedstrijd worden er drie voorverkoopmomenten georganiseerd, maar worden ook op de wedstrijddag zelf kaarten aangeboden aan de kassa’s van het sportpark. De informatie over de kaartverkoop en de verkoopmomenten wordt in een later stadium bekend gemaakt.