G.V.V.V. contracteert Corné Davelaar

17 februari 2019

G.V.V.V. heeft Corné Davelaar voor volgend seizoen gecontracteerd. De 27-jarige verdediger komt over van hoofdklasser DFS Opheusden en heeft een contract voor een seizoen getekend, tot medio 2020. 

 

Corné Davelaar speelde de laatste vijf jaar voor DFS. Daar is hij een vaste waarde in de verdediging van de hoofdklasser. De in Opheusden woonachtige Davelaar speelde nagenoeg alle wedstrijden in de hoofdmacht van de Betuwse ploeg, dat dit seizoen uitkomt in de zaterdag hoofdklasse A.  

 

Davelaar: "Taak om vertrouwen waar te maken"

Corné Davelaar is trots om terug te keren bij de club waar hij in de jeugd speelde. "G.V.V.V. geeft mij de kans om me te bewijzen op een geweldig niveau. Het is de taak aan mij om het verkregen vertrouwen waar te maken," aldus de in Opheusden woonachtige Davelaar. "Ik ben een jongen die met zijn hart speelt en altijd alles geeft. G.V.V.V. is een prachtige club met een grote achterban en een goed stel jongens bij elkaar."

 

Davelaar probeert met de bal aan de voet zijn tegenstander af te schudden.

 

Vijftien spelers vastgelegd

Corné Davelaar is de vijftiende speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft vastgelegd. Eerder trok het Philip Ties, Jesse van Nieuwkerk en Tom Oostinjen aan en verlengde het de contracten van Soufiane Laghmouchi, Joshua van den Berkt, Rodny Hofman, Danny de Leeuw, Wilco den Hartog, Jeremy de Graaf, Johan Jansen, Taoufik Adnane, Robin Mulder, Laurens van der Voort en Mart de Jong.

 

Fotografie: Orange Pictures