G.V.V.V. start rondgang voor aanvangstijdstip

8 juli 2018

Het Algemeen Bestuur van G.V.V.V. is een rondgang gestart langs alle clubs in de Tweede Divisie om de eigen thuiswedstrijden in het komende seizoen om 14:30 uur te laten starten, in plaats van de voorgestelde 15:30 uur.

 

Hiermee volgt de club de wens van vele supporters om op de traditionele aanvangstijd af te trappen op sportpark Panhuis. Vorig seizoen constateerde de vereniging al aan de hand van (financiële) cijfers dat een aanvangstijdstip van 15:30 uur negatieve effecten had op de publieke belangstelling bij de wedstrijden.

 

Onderling overleg

De KNVB geeft de thuisspelende club bij wedstrijden in de Tweede Divisie de ruimte om in onderling overleg met de tegenstander het aanvangstijdstip te bepalen. Om die reden is het voor G.V.V.V. mogelijk de rondgang wederom te starten.

 

Alleen als de tegenstander akkoord gaat met de voorgestelde wijziging, is een aanvangstijd van 14:30 uur een feit.

 

Uitzending van FOX Sports

Mocht zendgemachtigde FOX Sports besluiten een wedstrijd van de ploeg van trainer Niek Oosterlee rechtstreeks uit te zenden, dan wordt het aanvangstijdstip van de wedstrijd eventueel alsnog veranderd naar 15:30 uur. De club hecht veel waarde aan de exposure voor sponsoren die met een live-uitzending gepaard gaat.

 

De uitkomsten van de rondgang worden via de clubwebsite gecommuniceerd.