G.V.V.V. start seizoen met Excelsior M.-uit

2 juli 2018

Zojuist is het speelschema bekend geworden van de Tweede Divisie voor de nieuwe jaargang 2018 – 2019 die op zaterdag 25 augustus haar ouverture gaat beleven.

De ploeg van trainer Niek Oosterlee start de competitie met een uitduel tegen Excelsior Maassluis, waarbij op voorhand een aanvangstijd van 15.30 uur is gehanteerd door de KNVB, zoals ook voor alle andere thuis- en uitwedstrijden tegen de voormalige zaterdagverenigingen. Maar deze aanvangstijden zullen wellicht in onderling overleg worden verzet naar 14.30 of 15.00 uur als er geen rechtstreekse uitzending is van Fox Sports. Die vlieger gaat misschien ook op wanneer zondagsclubs daartoe bereid zijn. Daarover wordt u later nog wel geïnformeerd.

Jong Sparta, gevolgd door debutanten
Een week later, op zaterdag 1 september, ontvangt G.V.V.V. op het eigen sportpark Panhuis de jonge Kasteelheren, ofwel Jong Sparta Rotterdam. Daarna volgen twee duels tegen debutanten te weten, Scheveningen (uit) en Jong Almere City FC (thuis).


Op 27 januari jl. sloten Excelsior Maassluis en G.V.V.V. op sportpark Dijkpolder hun onderlinge duel doelpuntloos af. 

Regioderby’s
De eerste regioderby is op 6 oktober wanneer FC Lienden Veenendaal met een bezoek komt vereren en de tweede staat 14 dagen later al voor de deur als het gepromoveerde Spakenburg het Panhuis aan komt doen voor een blauw onderonsje. Op 1 december is dan de derde regioderby gepland en dan gaan captain Terschegget c.s. op bezoek op de rode zijde van sportpark De Westmaat, waar IJsselmeervogels haar domicilie heeft.

Winterstop
De enige geplande inhaal/beker zaterdag is 10 november en op 15 december wordt de laatste wedstrijd gespeeld van dit jaar voordat de winterstop in gaat. In die speelronde 16 gaat G.V.V.V. op bezoek bij Koninklijke HFC.

Nieuw jaar
Op 12 januari 2019 vangt de competitie weer aan en opnieuw begint G.V.V.V. dan met een wedstrijd buitenshuis. De voormalige broodheer van coach Niek Oosterlee, Rijnsburgse Boys zal dan gastheer zijn.

Het volledige programma, met de voorlopig vastgestelde aanvangstijden vind u terug in de agenda en in een later stadium het deel van voor de winterstop op het tabblad ‘programma’ onder het menu van ‘het eerste’.
Ook is het complete speelschema binnenkort te vinden in de Liga Manager Online, waarbij u op de link statistieken moet klikken op de homepage.

Hoe onze hoofdmacht zich gaat voor bereiden op dit derde seizoen Tweede Divisie kunt u nogmaals lezen door hier te klikken.