G.V.V.V. - T.E.C. Tiel verplaatst naar 21 augustus

11 juli 2018

De TOTO KNVB Bekerwedstrijd tussen G.V.V.V. en derde divisionist T.E.C. Tiel is na overleg tussen beide verenigingen en de gemeente Veenendaal verplaatst naar dinsdag 21 augustus. 

 

De voornaamste reden van de gewijzigde speeldag is de wielerronde Veenendaal-Veenendaal op woensdag 22 augustus. Doordat diverse wielerploegen gebruik maken van kleedkamers is er extra drukte op het sportpark en beperkte parkeergelegenheid. 

 

G.V.V.V. biedt bezoekers van de bekerwedstrijd graag de mogelijkheid om de auto te parkeren op het sportpark en bij het zwembad, zonder dat zij daar te maken krijgen met volle parkeerterreinen. Tevens wil de vereniging de organisatie van beide evenementen niet extra belasten. Het bestuur van G.V.V.V. heeft daarom positief gereageerd op het voorstel om de wedstrijd een dag eerder plaats te laten vinden. 

 

Op sportpark Panhuis zal de bal dinsdag 21 augustus om 20:00 uur in beweging worden gebracht. Informatie over de kaartverkoop van deze wedstrijd volgt in een later stadium via onze kanalen.