G.V.V.V. trekt doelman Van der Linden aan

14 juni 2019

G.V.V.V. heeft zich voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van Nick van der Linden. De 22-jarige doelman komt over van regiogenoot VVA Achterberg. 

 

Met de komst van doelman Van der Linden heeft de technische commissie het gewenste aantal van drie keepers voor volgend seizoen gecontracteerd. De jonge goalie wordt gehaald als derde keeper voor de Veenendaalse tweededivisionist.

 

In de jeugd kwam Nick van der Linden al verschillende jaren voor G.V.V.V. uit. Hij keepte van de F-pupillen tot en met de C-junioren voor de blauw-witten. Daarna verdedigde Van der Linden het doel van Bennekom, voordat hij twee seizoenen geleden naar VVA Achterberg verkaste.

 

Negentien spelers vastgelegd

Doelman Nick van der Linden is de negentiende speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft vastgelegd. Eerder trok het Corné Davelaar, Philip Ties, Jesse van Nieuwkerk, Tom Oostinjen, Wesley Goeman en Damiano Schet aan en verlengde het de contracten van Martin van Eck, Soufiane Laghmouchi, Joshua van den Berkt, Rodny Hofman, Danny de Leeuw, Wilco den Hartog, Jeremy de Graaf, Johan Jansen, Taoufik Adnane, Robin Mulder, Laurens van der Voort en Mart de Jong.