G.V.V.V. versterkt zich per direct met Bendadi

11 januari 2019

G.V.V.V. heeft zich per direct versterkt met Mohammed Bendadi. De 24-jarige aanvallende middenvelder komt over van competitiegenoot FC Lienden.

 

De hoofdmacht van de Veenendaalse tweededivisionist kende enkele personele problemen, nadat het eerder Blasman en Laziç zag vertrekken en diverse spelers door (langdurige) blessures noodgedwongen aan de kant moest houden. Het aantrekken van Mohammed Bendadi moet dit ondervangen. De Edenaar sluit vanaf maandag aan bij de Veenendaalse tweededivisionist. 

 

Mohammed Bendadi komt per direct over van competitiegenoot FC Lienden, waar de speler dit seizoen veertien competitiewedstrijden speelde en daarin vier keer was betrokken bij een doelpunt. Bendadi speelde al vanaf juli 2015 voor de ploeg uit de Betuwe.

 

 

De Boer: “Tweede divisie-waardige speler”

Technisch manager Rob de Boer is blij met de tussentijdse versterking van de aanvallende middenvelder: “Met Mohammed Bendadi hebben wij een multifunctionele speler in huis gehaald die zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan. Bendadi is een tweede divisie-waardige speler die ons absoluut wat extra brengt in de komende seizoenshelft.”

 

Fotografie: Orange Pictures