G.V.V.V. versterkt zich met Joeri Potjes

22 juni 2019

G.V.V.V. heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Joeri Potjes. De 20-jarige linker centrale verdediger komt over van de beloften van Vitesse en tekent een contract voor een seizoen op sportpark Panhuis. 

 

De getalenteerde Joeri Potjes doorliep de gehele Vitesse Voetbal Academie en maakte op jonge leeftijd zijn officieuze debuut in het eerste elftal van de ploeg uit Arnhem tijdens een oefenduel met het Belgische KV Oostende. Potjes speelde afgelopen seizoen dertig wedstrijden bij de beloften van Vitesse in de Tweede Divisie. 

 

De Boer: ‘Jonge getalenteerde speler’

Technisch manager Rob de Boer is zeer content met de komst van Joeri Potjes. “Joeri is een linksbenige centrale verdediger. Op die positie hebben wij met Bart Hulsbos een linkspoot en een speler met lengte verloren. Met Potjes hebben wij weer zo’n speler terug. Daarnaast heeft hij ook een goede pass in het linkerbeen.”

 

 

Twintig spelers vastgelegd

Joeri Potjes is de twintigste speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft vastgelegd. Eerder trok het Nick van der Linden, Corné Davelaar, Philip Ties, Jesse van Nieuwkerk, Tom Oostinjen, Wesley Goeman en Damiano Schet aan en verlengde het de contracten van Martin van Eck, Soufiane Laghmouchi, Joshua van den Berkt, Rodny Hofman, Danny de Leeuw, Wilco den Hartog, Jeremy de Graaf, Johan Jansen, Taoufik Adnane, Robin Mulder, Laurens van der Voort en Mart de Jong.   

 

Fotografie: Orange Pictures