Hofman en De Leeuw verlengen contract

14 december 2018

Rodny Hofman en Danny de Leeuw hebben donderdag beiden de handtekening gezet onder een nieuw eenjarig contract bij G.V.V.V. Daarmee gaan de vaste waarden uit de hoofdmacht hun respectievelijk tiende en zesde seizoen in bij de Veenendaalse blauwhemden. 

 

Rodny Hofman is, na een jaar blessureleed, sinds augustus volledig terug en kreeg bij aanvang van dit seizoen weer direct een basisplaats. Het vaste gezicht op de rechtsback van de Veenendalers was tweemaal trefzeker en gaf een assist. De 30-jarige Hofman speelde tot dusver al 230 wedstrijden in het blauwe shirt. Danny de Leeuw kenmerkt zich al jaren door zijn balvastigheid op de linkerflank van het veld. Met het sleuren en lopen is de middenvelder ongrijpbaar voor de verdediging van de tegenstander. De Leeuw was dit seizoen al twee keer aangever bij een doelpunt en speelde tot dusver 134 wedstrijden voor G.V.V.V. 

 

Hofman: “Stukje dankbaarheid teruggeven aan de club”

Rodny Hofman is zeer tevreden met zijn contractverlenging, maar blijft over zichzelf erg realistisch: “Alles gaat momenteel voor de wind, ik ben blij dat het allemaal zo verloopt. Toch heb ik nog een lange weg te gaan als je praat over wedstrijdfitheid. Op dit moment ben ik zoekende naar de juiste balans en ik ben van mening dat je die het snelst terugvindt in een vertrouwde omgeving.”

 

De verdediger vervolgt: “Er staat een slimme trainer voor de groep die weet waar hij over praat. G.V.V.V. mag zich inmiddels een gerenommeerde Tweede Divisie club noemen, waar ik amper reistijd voor hoef vrij te maken. Daarnaast ben ik niet vergeten hoe de club voor mij gezorgd heeft de afgelopen jaren, toen het wat minder ging. Met deze verlenging wil ik een stukje dankbaarheid teruggeven aan de vereniging en tegelijkertijd voor mijzelf een stabiele basis creëren.”

 


Hofman: "Ben zoekende naar de juiste balans, en ben van mening dat je die het snelst terugvindt in een vertrouwde omgeving."

 

De Leeuw: “Erg naar mijn zin met goede groep”

Ook Danny de Leeuw is erg te spreken over zijn nieuwe eenjarige overeenkomst. De 30-jarige Utrechter heeft het erg naar zijn zin bij de club: “Al jaren heb ik het naar mijn zin bij G.V.V.V. en dat is nog altijd onveranderd gebleven. Het was voor mij dan ook geen lastige keuze om te verlengen. We beschikken over een erg goede groep en G.V.V.V. vind ik een mooie club. Dat is voor mij een uitstekende basis om hier nog een jaar te spelen.” 

 


De Leeuw: "Al jaren erg naar mijn zijn bij G.V.V.V."
 

Negen spelers vastgelegd

Met Rodny Hofman en Danny de Leeuw heeft G.V.V.V. nu negen spelers vastgelegd voor het seizoen 2019 - 2020.
Wilco den Hartog, Jeremy de Graaf, Johan Jansen, Taoufik Adnane, Robin Mulder, Laurens van der Voort en Mart de Jong hebben al in een eerder stadium hun contract verlengd.