Jan Diepeveen snel onder de pannen bij tweede liefde

22 december 2018

Vrijdagmiddag werd bekend dat onze huidige assistent-trainer Jan Diepeveen volgend seizoen aan de slag gaat als hoofdverantwoordelijke bij het eerste elftal van zaterdag vierde klasser Door Vriendschap Sterk Amerongen.

Begin deze maand maakte het bestuur aan Diepeveen bekend dat zij noodgedwongen door bezuinigingsmaatregelen zijn contract als assistent van hoofdtrainer Niek Oosterlee niet konden verlengen voor het seizoen 2019-2020.


Een zeer hard gelag voor zowel Diepeveen als de club, waar hij al vanaf 2009 het assistentschap onder de respectievelijke leiding van Frans Koenen, Erik Assink, John de Wolf en nu dus Oosterlee, tot ieders volledige tevredenheid invulde.  


Maar ook daarvoor was de nu 61-jarige inwoner van Veenendaal al nauw betrokken bij G.V.V.V. als trainer van de B-selectie, medewerker voetbal technische zaken jeugd, en nog vele jaren eerder als spitsspeler van ons vlaggenschip. Kortom Jan Diepeveen is en was vergroeid met Veens blauw-wit.Gelukkig heeft Diepeveen op aardig korte termijn een oude/nieuwe blauw-witte liefde gevonden. Want DVSA speelt ook in die kleuren en ook daar heeft voetballer/trainer Diepeveen al eerder zijn sporen nagelaten. Want op sportpark De Burgwal in Amerongen was hij al actief in het eerste elftal en stond hij in een later stadium daar ook al eens een paar seizoenen als oefenmeester voor de groep. Jan Diepeveen gaat dus vanaf augustus 2019 op herhaling bij z’n tweede liefde.

Maar we zijn er ook van overtuigd dat hij de laatste vijf maanden in dienst bij G.V.V.V. met dezelfde inzet en volledige overgave, zoals hij die altijd heeft gehad in zijn blauwe Veense periode, zal gaan afmaken.

Namens geheel G.V.V.V. feliciteren wij de sympathieke en bijna altijd vriendelijke Jan Diepeveen van harte met z’n nieuwe job die hem zeer gegund is, en wensen hem bij voorbaat daarbij natuurlijk alle mogelijke sportieve succes toe.