Nagel stopt na 16 seizoenen als materiaalman

21 december 2018

Jan Nagel heeft donderdag aan het bestuur laten weten dat dit zijn laatste seizoen is als materiaalman bij de A-selectie van G.V.V.V.
 

De reden van Jan’s besluit heeft te maken met het feit dat hij aan een nieuwe fulltime baan gaat beginnen en daardoor niet meer in staat is deze nieuwe baan en zijn taken als materiaalman van de A-selectie samen in te vullen.

Jan heeft daarom besloten zijn taken aan het einde van het seizoen te gaan beëindigen.

 

De 59-jarige Veenendaler heeft zijn functie maar liefst 16 jaar uitgeoefend en heeft heel veel lief en leed gedeeld met de vele stafleden en selectiespelers die in die lange periode de blauwe G.V.V.V. revue passeerden.
Altijd dienstbaar aan alles en iedereen met een 100% perfectionistische inslag, maar ook niet van de nodige humor gespeend en een overduidelijke eigen mening, vervulde hij zijn taken tot ieders tevredenheid. Jan Nagel behoorde tot het, om het oneerbiedig uit te drukken, vertrouwde meubilair van onze club.  

 

Wij bedanken Jan voor zijn jarenlange inzet als materiaalman van ons vlaggenschip en wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe baan.

 

G.V.V.V. zal dus op zoek moeten gaan naar een nieuwe materiaalman voor de A-selectie. Belangstellenden die interesse hebben om Jan Nagel op te volgen kunnen zich melden bij Loek Budding (vtz@gvvv.nl)

Namens het bestuur,

Loek Budding (interim voorzitter).