Jansen en Adnane verlengen aflopend contract

16 oktober 2018

Doelman Johan Jansen (29) en linksback Taoufik Adnane (32) hebben overeenstemming bereikt over een contractverlening bij G.V.V.V. De twee vaste waarden in de hoofdmacht hebben hun aflopende verbintenis met een jaar verlengd, tot medio 2020. 

 

Jansen en Adnane komen respectievelijk al acht en negen seizoenen uit voor de Veenendaalse tweededivisionist. Maandag kwamen zij met de vereniging overeen om hier minstens nog een seizoen aan vast te knopen. 

 

Johan Jansen: "Was er snel uit om te verlengen" 

Sluitpost Johan Jansen is al jaren een vast gezicht onder de lat bij de blauwhemden. In de laatste seizoenen wist de Barnevelder diverse concurrenten van een basisplaats af te houden en zijn plek in het doel veilig te stellen. Jansen speelde tot dusver 241 duels in de hoofdmacht. Hij gaat zijn negende seizoen in.

 

"G.V.V.V. is een mooie en warme club. Heb nog veel vertrouwen in een prachtig negende jaar bij deze vereniging. Ik was er dan ook snel uit om mijn aflopende contract te verlengen," aldus de ervaren goalie. 

 

 

Taoufik Adnane: "Mooie waardering vanuit de club" 

Taoufik Adnane is sinds zijn komst in 2011 de onbetwistbare aanvallende back bij de blauwwitten. Adnane, die zijn jeugdopleiding bij G.V.V.V. doormaakte, is al meer dan vijf jaar de vaste linksback in de hoofdmacht. Hij speelde tot dusver 246 duels in het eerste elftal en gaat zijn tiende seizoen in bij de Veenendaalse tweededivisionist. 

 

In een eerste reactie geeft Adnane aan dat het ook voor hem een gemakkelijke keuze was: "Ik ben ooit bij deze club begonnen, heb er daardoor al zeer lange tijd een binding mee. Mijn vader en broer hebben hier gespeeld en zijn nog altijd nauw verbonden." Het voelt voor hem als een blijk van waardering dat de club een contractverlenging aanbood: "Ik ben met mijn leeftijd niet de jongste meer, maar voel mij nog prima. Ik voel het als een stukje waardering vanuit de club dat zij vertrouwen in mij uitspreken en die waardering wil ik graag teruggeven."

 

 

Drie spelers vastgelegd 

Met het verlengen van Johan Jansen en Taoufik Adnane heeft de technische commissie tot dusver drie spelers vastgelegd voor volgend seizoen. Mart de Jong en G.V.V.V. kwamen vorig seizoen een tweejarige contractverlenging overeen.