Laurens van der Voort tekent twee jaar bij

9 november 2018

Laurens van der Voort en G.V.V.V. zijn een nieuw tweejarig contract overeengekomen. De 24-jarige verdediger is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen op de blauwe zijde van sportpark Panhuis.

 

De sympathieke verdediger, die zowel op de backs als in het hart van de verdediging uit de voeten kan, speelde in totaal al 98 wedstrijden in de hoofdmacht van de Veenendaalse tweededivisionist. De laatste weken maakte Van der Voort geen onderdeel uit van de wedstrijdselectie, in verband met een infectieziekte waarvan hij momenteel herstellende is. Zijn huidige contract liep komende zomer af en is nu verlengd tot medio 2021. 

 

Van der Voort: ‘Nog niet klaar bij G.V.V.V.’

‘Ik ben nog lang niet klaar bij G.V.V.V.’, aldus Van der Voort kort na zijn contractverlenging. ‘Meerdere clubs hebben contact met mij gehad en hebben ook aanbiedingen gedaan, maar het gesprek met G.V.V.V. was heel goed en bevestigde mijn gevoel dat ik nog niet klaar was bij deze club. Ik heb het hier enorm naar mijn zin.’

 

 

De Boer: ‘Moeten het hebben van spelers als Van der Voort’

‘Het is erg mooi dat Laurens van der Voort blijft’, zegt Rob de Boer namens de technische commissie. ‘Hij is zowel rechts- als linksbenig, wat niet veel spelers dusdanig beheren. Daarnaast kan Laurens op verschillende posities uit de voeten, dat is toch waar wij het van moeten hebben. Wij kunnen nu eenmaal niet alle posities dubbel bezetten.’

 

Vijf spelers vastgelegd

Met de contractverlenging van Laurens van der Voort heeft G.V.V.V. vijf spelers weten vast te leggen voor volgend seizoen. Eerder verlengden Johan Jansen, Taoufik Adnane (beiden een seizoen) en Robin Mulder (twee seizoenen) hun aflopende verbintenis al. Mart de Jong heeft een doorlopende verbintenis, tot medio 2020.