Martin van Eck jaar langer G.V.V.V.’er

13 juni 2019
Martin van Eck en G.V.V.V. hebben het aflopende contract met een seizoen verlengd, tot medio 2020. Van Eck gaat daarmee zijn tiende seizoen in bij de Veenendaalse tweededivisionist. 
 
De 31-jarige aanvaller, woonachtig in Utrecht, kwam in het seizoen 2010-2011 over van Bennekom. Hij speelde afgelopen seizoen maar 5 duels en maakte één doelpunt. Dat had te maken met een kruisbandblessure die hij september 2018 opliep. Hij speelde de wedstrijd tegen Jong Vitesse (1-1) nog, maar daarna was het over en uit voor de aanvaller die niet opvalt door zijn lengte, maar wel door zijn kopkracht! Met zijn revalidatie gaat het dusdanig goed dat hij hoopt aan te kunnen sluiten bij de selectie die volgende maand weer de training hervat voor het nieuwe seizen.
 
Achttien spelers vastgelegd
Met het verlengen van zijn contract is Martin van Eck de achttiende speler die G.V.V.V. voor volgend seizoen heeft vastgelegd. Eerder trok het Corné Davelaar, Philip Ties, Jesse van Nieuwkerk, Tom Oostinjen, Wesley Goeman en Damiano Schet aan en verlengde het de contracten van Soufiane Laghmouchi, Joshua van den Berkt, Rodny Hofman, Danny de Leeuw, Wilco den Hartog, Jeremy de Graaf, Johan Jansen, Taoufik Adnane, Robin Mulder, Laurens van der Voort en Mart de Jong. 

Martin van Eck en zijn doelpunt in de thuiswedstrijd tegen Jong Almere City FC.
 
Foto's: Dick Gijsbertsen