Media: ‘Kwakkelend G.V.V.V. opnieuw onderuit’

28 januari 2019

G.V.V.V. heeft zaterdag wederom niet weten te winnen. De blauwhemden verloren met 0-1 van Excelsior Maassluis en pakten slechts twee punten uit de laatste vijf duels. Een mediaoverzicht.

 

‘G.V.V.V. toonde af en toe de tanden, maar beet nooit door tegen Excelsior Maassluis,’ concludeerde het AD/Utrechts Nieuwsblad daags na de nederlaag van G.V.V.V. Aanvoerder Roy Terschegget sprak na afloop over het systeem dat de Veenendalers dit seizoen spelen: “We zijn dit seizoen overgegaan naar een tweespitsensysteem, omdat we daar de spelers voor hebben. Maar we zijn nu zoekende en niet vast aan de bal. Ik mis ook wel een beetje het voetbalgogme, de slimheid. Kijk, het was een domme strafschop. Laurens deed het niet expres, maar dat de overtreding er net binnen of buiten was, is wel weer iets wat óns overkomt, waardoor we opnieuw een rotweek hebben."

 

Roy Terschegget: "Ik mis het voetbalgogme, de slimheid"

 

‘G.V.V.V. zakt dieper in moeras’

Ondanks dat het spel van de thuisploeg een stuk beter was dan vorige week, stond de ploeg van trainer Niek Oosterlee toch weer met lege handen. Hij zag diverse inzetten van De Graaf tekort komen om een doelpunt te forceren. “Dat is een beetje het verhaal bij ons,” analyseerde Oosterlee na afloop van de wedstrijd tegenover De Gelderlander.

 

“Je zag in de loop van de tweede helft het geloof in een goede afloop bij ons steeds verder wegebben. Toen zag ik de bui al hangen. We hadden geluk dat Excelsior niet beter gebruik maakte van de kansen, die ze uit de omschakeling kregen.''

 

Danny de Leeuw probeert Daan Blij te passeren. 

 

‘Gehavend G.V.V.V. verliest’

Jubilaris Laurens van der Voort haalde na ruim veertig minuten spelen van Ewijk onderuit, waarna scheidsrechter Timmer resoluut naar de strafschopstip wees. Van der Voort was na afloop van de wedstrijd duidelijk over het moment, voor de microfoon van RTV Utrecht: “Ik vond het geen strafschop.”

 

Coach Niek Oosterlee zag vooral dat zijn ploeg machteloos was. (De interviews)

 

 

Samenstelling: GVVV.nl/Youri van Doorn

Fotografie: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen