Media: 'G.V.V.V. levert ballen en punten in'

21 januari 2019
De media was het wel met elkaar eens. G.V.V.V. leverde een wanprestatie afgelopen zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Kozakken Boys. Van de vechtlust van de wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys een week eerder was niets terug te zien op sportpark Panhuis. Volgens trainer Niek Oosterlee was het zo ongeveer de slechtste wedstrijd die hij dit seizoen van zijn team gezien had. Speler Laurens van der Voort vond het "echt dramatisch".
 
Veenendaalse Krant: 'G.V.V.V. onderuit: 'Lijkt wel alsof uit beter zijn dan thuis'
In De Veenendaalse Krant vertelde aanvoerder Roy Terschegget dat het er wel op lijkt dat G.V.V.V. uit beter is dan thuis. Er ging niets goed, de aanval was lam en hij hoopt op een spoedig herstel omdat anders het verval op de ranglijst ook nog eens zorgen kan gaan baren. (Het artikel)

RTV Utrecht: 'Tandeloos G.V.V.V. verliest thuis van Kozakken Boys'
Verslaggever Mark Kloostra van RTV Utrecht zag G.V.V.V. in de eerste helft geen enkel doelpoging produceren. In de tweede helft waren dat er zegge en schrijve twee, maar toen stond Kozakken Boys al lang op voorsprong en won uiteindelijk verdiend deze wedstrijd. De conclusie: het was slecht! (De interviews)
 
 
De Gelderlander: 'G.V.V.V. zakt door ondergrens en verliest van Kozakken Boys'
De Gelderlander vond dat GVVV door de ondergrens was gezakt. Alhoewel Kozakken Boys ook niet goed speelde, waren zij wel gevaarlijk in de omschakeling en kwamen in de eerste helft dan ook verdiend op voorsprong. Trainer Niek Oosterlee had niet het idee dat zijn ploeg in deze wedstrijd een doelpunt zou gaan maken. “Het tempo was veel te laag, we speelden te passief. Het was bar en boos.” (Het artikel)

AD: 'G.V.V.V. levert alle ballen en de punten in'
De kop van het verslag in het AD liet aan duidelijkheid niets te wensen over: “G.V.V.V. levert alle ballen en de punten in”. Ballen inleveren alsof je op zaterdag een volle boodschappenkar met lege flessen komt inruilen bij de Appie. Dat G.V.V.V. in de tweede helft een stuk beter speelde en nog kansen kreeg op de gelijkmaker was een schrale troost. Ook maakte het melding van het debuut van Mo Bendadi.  De van FC Lienden overgekomen speler rook twee minuten voor tijd zijn kans en was dicht bij de gelijkmaker, maar zijn kopbal uit een voorzet van Danny de Leeuw was onmachtig. (Het artikel)

 
Samenstelling: GVVV.nl/Paul van de Lustgraaf
Fotografie: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen