Media: 'G.V.V.V. walst over Spakenburg heen'

22 oktober 2018

‘G.V.V.V. is zaterdag met sprankelend spel over Spakenburg heen gewalst’, oordeelde De Gelderlander/De Vallei na de 3-2 overwinning van de Veenendaalse blauwhemden in haar sportkatern. Een mediaoverzicht.

 

‘G.V.V.V. speelde met zoveel strijd en overtuiging dat Spakenburg er niet aan te pas kwam’, aldus de krant. Toch was Niek Oosterlee in de krant kritisch over de 3-0 ruststand: “Met de 3-0 doen we ons nog te kort. We kregen zeker nog twee opgelegde kansen om er 5-0 van te maken. Het lijkt of ik nooit tevreden ben, maar ik ken deze ploeg nu al een poosje en vooral in de voorbije wedstrijden vielen we na rust ver terug. Met 5-0 had ik een rustige tweede helft gehad, nu weer niet.”

 

Desondanks is de regionale krant lyrisch over het spel van G.V.V.V. in de eerste helft: ‘Het eerste bedrijf liet een G.V.V.V. zien waar de gedrevenheid vanaf spatte. Spits Jeremy de Graaf bikkelde en sleurde dat het een lieve lust was. Robin Mulder, in vorige duels flets en onzichtbaar, liet zien dat hij het voetballen nog niet verleerd is. De verdediging van G.V.V.V. stond als een onneembare vesting. Taoufik Adnane legde de gevaarlijke Kevin Sterling volledig aan banden en het middenveld, met aan het hoofd aanvoerder Roy Terschegget had de touwtjes stevig in handen.’

 

Euforie bij G.V.V.V. nadat doelman Ter Wielen de bal uit de handen liet glippen en daarmee een 1-0 toch niet kon voorkomen. 

 

AD/UN: Pijnlijk weerzien voor John de Wolf

Het AD/Utrechts Nieuwsblad richtte zich zaterdag op John de Wolf, oud-trainer van G.V.V.V., die door de Veenendaalse supporters werd toegezongen met ‘Johnny, neem die rotzooi mee.’ ,,Laat die mensen plezier hebben en in de rust kon ik dat ook begrijpen. Het is zuur als je met 3-0 achter staat bij een club waar je prettig hebt gewerkt. Maar gezien de tweede helft doen ze mijn spelers tekort".

 

Veenendaalse Krant

Ook in de Veenendaalse Krant aandacht voor de uitstekende eerste helft van de thuisploeg: ‘De ploeg van Niek Oosterlee was vooral in de eerste helft superieur en produceerde drie treffers. In de tweede helft deden de bezoekers nog wel wat terug, maar kwam de overwinning niet in gevaar’. De plaatselijke krant sprak na afloop met doelpuntenmaker Simon Brouwer: ,,We bleven maar gaan, hè", lachte Brouwer na afloop. ,,We zaten zo lekker in de flow, dat het ook allemaal vanzelf ging." (Het hele artikel)

 

RTV Utrecht

Verslaggever Mark Kloostra, van RTV Utrecht, sprak na afloop met doelpuntenmaker Jeremy de Graaf en trainer Niek Oosterlee. Laatstgenoemde sprak over Veenendaalse bibbers die hij in zijn ploeg zag kruipen, na de snelle 3-1 van de bezoekers. (De interviews)

 

Samenstelling: GVVV.nl/Youri van Doorn

Foto: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen