Oostinjen kijkt uit naar spelen met vrienden

3 januari 2019

Tom Oostinjen maakt komende zomer voor de derde keer de overgang naar de blauwe zijde van sportpark Panhuis. De verdediger annex middenvelder tekende donderdag zijn nieuwe contract bij de Veenendaalse tweededivisionist. 

 

Nadat de huidige club van Tom Oostinjen, SV Spakenburg, woensdag wereldkundig had gemaakt dat het haar speler zag verdwijnen, werd zijn naam al veelvuldig genoemd als versterking voor de selectie van G.V.V.V. 

 

De terugkeer van Oostinjen wordt door het Veenendaalse publiek enthousiast ontvangen en de 27-jarige inwoner van Nieuwegein is dan ook erg blij om volgend seizoen weer het clubtenue van G.V.V.V. te mogen dragen. 

 

Oostinjen: "Heerlijk om terug te keren op oude nest"

 

‘Voelt als thuiskomen’

“Het voelt heerlijk om weer terug te keren op het oude nest,” reageert Oostinjen enthousiast. “Terugkeren bij G.V.V.V. voelt toch wel echt als thuiskomen. Ik kijk er enorm naar uit om volgend seizoen weer met mijn goede vrienden samen te gaan spelen.”

 

Het was voor Oostinjen een moeilijke beslissing om SV Spakenburg, waar hij nu vier jaar speelt, te melden dat hij de club ging verlaten. “De overweging om weg te gaan bij Spakenburg was wel even lastig. Toen ik echter de knoop definitief had doorgehakt, was ik er snel uit om terug te keren bij G.V.V.V.”

 

Oostinjen: "Club heeft het vertrouwen in mij uitgesproken"

 

‘Altijd met plezier bij G.V.V.V. gespeeld’

De goede ervaringen die Oostinjen bij G.V.V.V. heeft, lieten hem snel beslissen om te tekenen bij de Veenendaalse tweededivisionist. “G.V.V.V. is een mooie club, met een goede selectie en supporters. Ik heb hier altijd met plezier gespeeld en daarom was de beslissing om naar G.V.V.V. te gaan snel gemaakt. Ook zijn de gesprekken goed verlopen en heeft de club het vertrouwen in mij uitgesproken. Ik kijk er naar uit om te mogen beginnen bij G.V.V.V. komende zomer.”

 

 

Tekst: GVVV.nl/Youri van Doorn

Fotografie: Orange Pictures