Philip Ties volgend seizoen naar G.V.V.V.

10 februari 2019

G.V.V.V. heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Philip Ties. De 32-jarige aanvallende middenvelder komt over van SV Spakenburg en heeft een contract voor een seizoen getekend, tot medio 2020. 

 

Philip Ties speelde de afgelopen drie jaar voor SV Spakenburg, nadat hij eerder uitkwam in de jeugd van FC Emmen en vervolgens doorstroomde naar ACV Assen, Staphorst, Genemuiden en HHC Hardenberg. 

 

Ties moest in de eerste fase van de competitie de wedstrijden noodgedwongen vanaf de kant bekijken, wegens een sleutelbeenblessure. In de wedstrijd tegen G.V.V.V. maakte Ties zijn eerste wedstrijdminuten na zijn blessureleed en was hij direct tweemaal trefzeker. Hij scoorde tot dusver in twaalf wedstrijden acht keer.  

 

Ties: "G.V.V.V. heeft een trouwe supportersschare en het voetbal leeft hier"

 

Ties: “Verhalen en beeld over G.V.V.V. zijn positief”

Philip Ties is verheugd met zijn komst naar G.V.V.V.: “De gevoerde gesprekken met Rob de Boer en trainer Niek Oosterlee waren erg goed en ook de verhalen van meerdere spelers van de club, die ik goed ken, waren erg positief.” 

 

Naast de ploeg, heeft Ties ook een goed gevoel over de vereniging: “G.V.V.V. heeft een trouwe supportersschare en het voetbal leeft er echt. Daarnaast ben ik net verhuisd naar Bunnik, dus ook op basis van reisafstand is G.V.V.V. goed te doen.”

 

De Boer: “Ervaring gehaald met speler als Ties”

De technische commissie is blij dat het met Philip Ties een hoop ervaring naar de club heeft gehaald, vindt technisch manager Rob de Boer: “We verliezen na dit seizoen best wat spelers met ervaring en daarom is het fijn dat we met Ties een ervaren speler terug hebben gehaald. Philip Ties is een multifunctionele middenvelder die het elftal absoluut versterkt.”

 

Philip Ties is de tweede speler die volgend seizoen van SV Spakenburg overkomt.

 

Dertien spelers vastgelegd

Philip Ties is de tweede speler die volgend seizoen van SV Spakenburg overkomt en de derde nieuweling die wordt toegevoegd aan de selectie. Daarmee heeft G.V.V.V. in totaal dertien spelers vastgelegd. Eerder trok het Tom Oostinjen en Jesse van Nieuwkerk aan en verlengde het de contracten van Joshua van den Berkt, Rodny Hofman, Danny de Leeuw, Wilco den Hartog, Jeremy de Graaf, Johan Jansen, Taoufik Adnane, Robin Mulder, Laurens van der Voort en Mart de Jong.

 

Fotografie: Orange Pictures