Robin Mulder verbindt toekomst aan G.V.V.V.

6 november 2018

Robin Mulder heeft dinsdag zijn aflopende verbintenis bij G.V.V.V. met twee jaar verlengd. De 31-jarige middenvelder is momenteel bezig aan zijn derde seizoen voor de Veenendaalse tweededivisionist en plakt hier minimaal nog twee seizoenen aan vast.

 

Mulder, woonachtig in Utrecht, verruilde medio 2016 ASWH voor G.V.V.V. en werd sindsdien, met 76 gespeelde wedstrijden, een vaste waarde in de blauwe hoofdmacht. De eerste twee seizoenen wist de sympathieke middenvelder liefst 21 keer het net te vinden, dit seizoen gaf hij twee keer een assist. 

 

Mulder: ‘Erg naar mijn zin’

‘Ik heb het gewoon erg naar mijn zin bij G.V.V.V.’, aldus Robin Mulder over zijn tweejarige contractverlenging. ‘Toen ik last had van een vormdip, kreeg ik van veel supporters positieve berichten. Dat deed mij heel goed en motiveerde mij om nog harder te werken. De combinatie met de leuke spelersgroep en staf, maakt het voor mij een gemakkelijke keuze om bij te tekenen.’ 

 

De Boer: ‘Goede voetballer die altijd wil werken’

‘Wij zijn blij met de verlenging van Robin’, zegt Rob de Boer namens de technische commissie. ‘Robin Mulder is een goede voetballer die altijd wilt werken. Wij hopen dat hij zijn goede niveau vaak blijft aantikken de komende seizoenen.’

 

 

Vier spelers vastgelegd

Met de contractverlenging van Robin Mulder, heeft G.V.V.V. vier spelers weten vast te leggen voor volgend seizoen. Eerder verlengden Johan Jansen en Taoufik Adnane hun aflopende verbintenis al met een seizoen. Mart de Jong heeft een doorlopende verbintenis, tot medio 2020.