Robin Segers verlaat G.V.V.V na dit seizoen

29 januari 2019

Robin Segers is bezig aan zijn laatste seizoen bij G.V.V.V. In goed onderling overleg hebben de Veenendaalse tweededivisionist en Segers besloten om het aflopende contract niet te verlengen. 

 

De 21-jarige Segers kwam medio 2017 over van plaatsgenoot VRC, waar de Veenendaler de hele jeugdopleiding heeft doorlopen. In het eerste seizoen maakte Segers zijn opwachting vooral in het tweede elftal van de vereniging en ook dit seizoen kan de middenvelder niet rekenen op een basisplaats in het elftal van trainer Niek Oosterlee. 

 

Robin Segers aan de bal in de oefenwedstrijd tegen FC Den Bosch.

 

Segers: "Grote stappen gemaakt als voetballer"

De talentvolle Segers beleeft een mooie tijd op Panhuis: "Ik heb met heel veel plezier bij G.V.V.V. gespeeld en heb hier grote stappen gemaakt als voetballer. Door de gesprekken die ik heb gevoerd over volgend seizoen kwam ik tot de conclusie dat er weinig perspectief is om nog een jaar bij G.V.V.V. te blijven voetballen. Ik heb mij altijd 100% voor de vereniging ingezet en zal dit ook de rest van dit seizoen blijven doen. Ik ben erg dankbaar dat ik onderdeel mocht zijn van deze mooie club."

 

Negen officiële wedstrijden

Segers speelde in totaal negen officiële wedstrijden voor G.V.V.V. Hij wist zijn basisplaats in de competitiewedstrijd tegen De Treffers, eerder dit seizoen, te bekronen met tot dusver zijn enige officiële doelpunt voor de Veenendaalse hoofdmacht. 

 

G.V.V.V. bedankt Robin Segers voor zijn bewezen diensten voor de vereniging en wenst hem veel succes in zijn zoektocht naar een nieuwe club. 

 

 

Fotografie: Orange Pictures