A-selectie van start in tropische temperaturen

16 juli 2018

De hoofdmacht is de voorbereiding op seizoen 2018/2019 onder tropische omstandigheden begonnen. Op een snikhete kunstgrasmat werkte de ploeg van trainer Niek Oosterlee de eerste training af.

 

Onder belangstelling van zo’n vijftig supporters werden de spelers onderworpen aan een stevige warming-up, gevolgd door diverse loop- en conditietrainingen. De eerste training werd afgesloten met een partijspel. 

 

 

Met het kwik op rond de 28 graden was het een warm begin van de voorbereiding. De selectie liet zich echter niet hinderen door de temperatuur en werkte fanatiek diverse oefeningen af, die trainer Niek Oosterlee en assistent Jan Diepeveen voor hen hadden opgezet. 

 

Eerste trainingsweek

De negentienkoppige selectie, enkele spelers genieten nog van een vakantie, werkt komende week een druk programma af. Dinsdagavond, donderdagavond en zaterdagochtend wordt er getraind. Dinsdag 24 juli speelt de hoofdmacht een eerste oefenwedstrijd, op het eigen sportpark Panhuis is FC Den Bosch dan de tegenstander. Aanvang van dit treffen is 20:00 uur. 

 

Een foto-impressie van de eerste training, gemaakt door Brenda Dekker, is hier te vinden.

 

Een stralende Niek Oosterlee bij aanvang van de eerste training.

 

Nieuwkomer Wout Blasman tijdens een van de oefeningen.

 

Vleugelverdediger Vlatko Lazic bezig aan de warming-up met Martin van Eck.

 

Oude bekende Sherwin Grot, terug op Veenendaalse grond.